Postanite novo lice Dr. Hauschka kozmetike

0
Dr. Hauschka Srbija želi da u srpskom katalogu za proleće 2014. kreme za lice predstave naše devojke i žene koje koriste i vole ovu kozmetiku.
Promo foto
Promo foto

Lepota je u nama. Ona dolazi iznutra.

Tako veruju u Dr.Hauschka kozmetici, koju ne predstavljaju manekenke, filmske i muzičke zvezde, nego obične žene. I to bez fotošop korekcija..

One imaju pegice i borice, one nisu savršene - ali su, na svoj način lepe. Ova nemačka prirodna i organska kozmetika u kataloge je stavljala lica svojih zaposlenih, žena koje rade u vrtu, laboratoriji, prodaji...

Dr.Hauschka Srbija želi da u srpskom katalogu za proleće 2014. kreme za lice predstave naše devojke i žene koje koriste i vole ovu kozmetiku.

Kako se može postati lice koje će ilustrovati prirodnu lepotu koju donosi zdrava i negovana koža? Pošaljite na mail adresu dr.hauschka@doing.rs osnovne informacije o sebi: ime, prezime i kontakt mail adresu i telefon, napišite koliko dugo koristite Dr.Hauschka kozmetiku, koji vam je omiljeni proizvod - i obarzložite zašto ga volite i kako deluje na vašu kožu. Priložite fotografiju, i mail pošaljite do 15 decembra. Rezultati izbora biće objavljeni nakon ovog datuma, a izabrane očekuju i pokloni. 

Naše žene važe da su lepe. Imaju razloga da to i pokažu.

makonda-tracker