Dubinsko ćelijsko podmlađivanje kože: Nivea Cellular Anti-Age

0
Inovativna formulacija stimuliše aktivnost ćelija i podstiče ih da se ponašaju kao mlade. Snažan i jedinstven koktel aktivnih sastojaka, uključujući ekstrakt magnolije, i kratkog lanca hijaluronske kiseline i kreatina, povećava čvrstoću i podmlađuje kožu.

NIVEA Cellular Anti-Age je višestruko korisna krema sa visokim performansama elemenata protiv starenja. U stvaranju ovakve formulacije aktivno je učestvovalo 8.500 žena kako bi bili sigurni da će krajnji proizvod odgovarati njihovim očekivanjima i zadovoljiti njihovu potrebu za kvalitetnom negom lica u borbi protiv starenja. Formulacija je savršeno izbalansirana kako bi dala vidljive rezultate: već dokazani sastojak u borbi protiv bora - ekstrakt magnolije, povećava elastičnost koju koža usled stresa i drugih procesa, lako gubi. Kratki lanac hijaluronske kiseline povećava mogućnost ćelija da vežu vodu, dok kreatin koji se nalazi u koži obezbeđuje energiju u ćelijama. Rezultati su višestruko korisni, sa visokim performansama u borbi protiv starenja kože, izjavljuje Dr. Sven Fey, direktor razvoja NIVEA nege lica, u Beiersdorf-u.

NIVEA Cellular Anti-Age dnevna krema za negu lica (SPF15) 50 ml

Inovativna formulacija sa ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom ublažava bore, poboljšava čvrstoću i obnavlja kožu. Rezultat je popunjena, glatka i svilenkasta koža. Sistem zaštite UVA&UVB sa SPF 15, štiti kožu od foto starenja izazvanog UV zračenjem, oštećenja ćelija i pojave staračkih pega.

NIVEA Cellular Anti-Age noćna krema za negu lica 50 ml

Blagotvorna formulacija ekstrakta magnolije, hijaluronske kiseline i kreatina omogućava regeneraciju kože tokom noći i tako smanjuje bore, povećava čvrstoću i pomaže regeneraciji kože. Bogata tekstura, nežno se topi, brzo upija, ostavljajući na koži trenutni osećaj elastičnosti i prijatnosti.

NIVEA Cellular Anti-Age krema za predeo oko očiju 15 ml

Lagana formulacija ekstrakta magnolije, hijaluronske kiseline i kreatina specijalno je napravljena za nežnu kožu oko očiju. Neguje osetljivu kožu oko očiju, ublažava bore i trenutno osvežava.

NIVEA Cellular Anti-Age Koncentrovan serum za negu lica 40 ml

Veoma koncentrovan serum za obnavljanje kože na bazi ekstrakta magnolije, hijaluronske kiseline i kreatina trenutno poboljšava izgled kože, efikasno se bori protiv tragova umora, čineći kožu glatkom i svilenkastom.

 

Dr. Sven Fey, direktor razvoja u sektoru NIVEA nega lica otkrio je šta ga je podstaklo na stvaranje krema protiv starenja, koji su to glavni prirodni sastojci krema, kao i šta je to što Nivea Cellular Anti-Age čini posebnim:

Šta vas je podstaklo da krenete u stvaranje NIVEA Cellular kreme protiv starenja?

Posvetili smo veliku pažnju razvoju nove generacije NIVEA anti ageing formulacije koja će privući pažnju današnje moderne žene i njenih mnogostrukih potreba vezanih za kožu. Naš cilj je bio da se formuliše više korisnia anti age linija proizvoda sa visokim performansama, koji će dati vidljive rezultate na licima naših potrošača i koji će postati vodeći proizvodi, predstavljajući našu ekspertizu u oblasti nege kože.

Šta je to što čini NIVEA Cellular Anti-Age posebnim?

Stvorili smo inovativnu formulaciju koja stimuliše aktivnost ćelija i podstiče ih da se ponašaju kao mlade. Formulacija sa snažnim sastojcima povećava čvrstoću, ostavljajući pri tom kožu elastičnom i nežnom, a žene lepo izgledaju i dobro se osećaju.

Koji su to glavni prirodni sastojci?

Ovo je jedinstveni i snažan koktel, visoko efikasnih sastojaka u borbi protiv starenja kože – ekstrakt kore magnolije, hijaluronska kiselina i kreatin. Ovo je  odlična baza i izuzetna kombinacija  za anti age liniju.

Da li je uključivanje komponente zaštite od sunca bio važan element?

Zaštita kože od štetnih UV zraka i štetnih uticaja spoljašnje sredine predstavlja bitnu komponentu kod NIVEA proizvoda za negu kože.NIVEA Cellular Anti-Age dnevna krema, koja sadrži SPF 15 štiti kožu od sunca, prevremenog starenja,  i sprečava pojavu staračkih pega.

Navedite tri reči sa kojima bi najbolje opisali NIVEA Cellular Anti-Age?

Efikasna. Neguje. Podmlađuje.

Koja je najbolja preporuka za ovaj proizvod?

NIVEA Cellular Anti-Age je sve što treba vašoj koži kako bi izgledala mlađe.Ovaj proizvod stimuliše regenerativne procese kože.Formulacija je tako napravljena da čini kožu mekom i elastičnom, darujući joj istovremeno svežiji izgled.

 

 

makonda-tracker