NIVEA female showers: Moćno tuširanje blagom iz prirode

0
Uz NIVEA proizvode vreme provedeno pod tušem može biti vaš najmoćniji saveznik u dnevnom ritualu ulepšavanja, ali i sveukupnog wellbeing-a!
foto: Promo
foto: Promo

Ništa nije toliko opuštajuće kao voda koja se sliva niz telo. Šum vode i zvuk kapljica smiruje u najkraćem roku i ublažava stres. Pod tušem, ovaj pozitivan učinak je još snažniji: tuš masira kožu i stimuliše čula, a pritom pokreće proizvodnju hormona koji su odgovorni za osećaj sreće. Tuširanje NIVEA gelovima predstavlja proslavu ženstvenosti, jer dragoceni sastojci i senzualni, zavodljivi i sveži mirisi pružaju vitalnost koja je neophodna za velike i male letnje avanture koje obećavaju pregršt trenutaka za pamćenje.

Sočne superbobice, brusnica, borovnica, te limun, lokvanj, dinja, franđipani i drugi prirodni sastojci NIVEA gelova za tuširanje će osim neophodne svežine, uz pravilan odabir biti efikasno rešenje za sve vaše male zahteve koji će učiniti da se osećate dobro u sopstvenoj koži – gde god da ste ovog leta.

 

Cilj: pojačati nivo energije

Da biste podstakli cirkulaciju, naizmenično se tuširajte toplom i hladnom vodom i trljajte kružnim pokretima lufom ili četkom za telo - počevši od dna stopala prema gore. Tuširanje treba da traje manje od pet minuta, da ne dođe do dehidratacije.

Saveznik: Potražite gelove za tuširanje sa svežim mirisima limuna, brusnice, mandarine i drugih citrusa, koji važe za moćne energizujuće sastojke.

NIVEA preporučuje: Powerfruit Refresh, Fitness Fresh gel, Supreme Touch, Lemon&Oil gel za tuširanje

 

Cilj: smanjiti stress

Koristite toplu vodu i lagani, stalni pritisak - to širi krvne sudove i poboljšava cirkulaciju. Blago trljajte kožu dugim, umirujućim potezima uz telo i oko stomaka. Možete ostati duže pod tušem, a maksimalno deset minuta.

Saveznik: Potražite gelove za tuširanje sa umirujućim sastojcima kao što su acai bobice, badem, dinja.

NIVEA preporučuje: Powerfruit Relax, Water Lilly&Oil, Sunny Mellon&Oil gel za tuširanje.

 

Cilj: intenzivirati hidrataciju

Da biste oslobodili kožu tela da upije dragocene sastojke iz gela za tuširanje, napravite blagi piling lufa rukavicom ili četkom. Zatim blago utrljajte izabrani gel i prenesite misli na svaku ćeliju tela koja oseća blagodet pravilne hidratacije.

Saveznik: Potražite gelove za tuširanje sa bogatim, kremastim formulacijama, ši buterom ili sa uljima.

NIVEA preporučuje: Supreme Touch, svi gelovi koji imaju i ulje (Sunny Melon&Oil, Lemon&Oil, Water Lilly&Oil).

 

Cilj: pripremiti se za lak san

Kratko tuširanje mlakom vodom je najbolji način da se opustite. Tuš se postavi na jači mlaz i sa ovim mlazom se polako kreće od čela ka vratu, lopaticama i ramenima i natrag. Zatim, spustite mlaz niz leđa na lumbalno područje, koje je često vrlo napeto, i uživajte u vodi. Noge su još jedan važan deo tela koji treba osloboditi napetosti. Na kraju tuširanja prebacujte mlaz lagano od pete ka prstima po stopalima.

Saveznik: Potražite gelove za tuširanje sa sastojcima i mirisima koji nas odvode u morske krajeve i divan sunčana mesta, kao što su franđipani, dinja, mošus.

Nivea preporučuje: Supreme Touch, Frangipani, Powerfruit Relax gel za tuširanje.

 

NIVEA Supreme touch gel za tuširanje

Devet pažljivo odabranih sastojaka NIVEA Supreme Touch kremastog gela za tuširanje brižno su pomešani kako bi razmazili čula. Slatke note bergamonta, mandarine i nektarine daju svežinu svilenkastoj peni dok nežan, lagan miris đurđevka  u paru sa božurom i ružom neodoljivo podseća na miris proleća. Zavodljivi miris bele magnolije odvešće vas na neko divno sunčano mesto.  Umirujuće nijanse puderastog mošusa spajaju se sa ši buterom i uljem makadamije pružajući telu infuziju ženstvenosti.

Pakovanje: 250.ml

Okvirna cena proizvoda: 243.96din

 

NIVEA Powerfruit Refresh

 

Svilenkasti, mirisni gel za tuširanje sa vitaminom C iz brusnice okrepljuje telo i osvežava kožu čineći je mekom. Prepustite se opijajućem mirisu goji bobica koji pruža energiju tokom čitavog dana.

Pakovanje: 250.ml

Okvirna cena proizvoda: 243.96din

 

NIVEA Powerfruit Relax

Otkrijte kombinaciju snage voća i bogate nege pod tušem. Prepustite se senzualnom mirisu Acai bobica i uplovite u svet uživanja, dok svilenkasti gel za tuširanje sa antioksidansima iz borovnice neguje kožu i obavija je mekom penom. Opušta misli i revitalizira telo.

Pakovanje: 250.ml

Okvirna cena proizvoda: 243.96din

NIVEA Lemon&Oil gel za tuširanje

Otkrijte savršenu kombinaciju pod tušem: trenutno osveženje i bogata nega. Osvežite svoja čula  nežnim mirisom limunove trave, dok se svilenkasti i osvežavajući gel sa dragocenim uljanim perlama i ekstraktom limunske trave pretvara u negujuću meku penu – za jedinstven osećaj sveže, negovane kože.

Pakovanje: 250.ml

Okvirna cena proizvoda: 243.96din

NIVEA Water Lilly&Oil gel za tuširanje

Uživanje počinje već pri prvom dodiru – zlatne perlice ulja tope se na koži, čineći je mekom i štiteći je od isušivanja. Doživljaj je još lepši uz svilenkastu penu – pored toga što nežno čisti vašu kožu, ona stimuliše čula neodoljivim mirisom lokvanja. Osvežavajuć, ženstveni miris, kao cvetno polje posle letnje kiše, inspirisaće vas da se prepustite uživanju. NIVEA Water Lily & Oil gel za tuširanje je proslava ženstvenosti.

Pakovanje: 250.ml

Okvirna cena proizvoda: 243.96din

NIVEA Sunny Melon&Oil gel za tuširanje

Zlatno žuti gel sa golicavim uljanim kapima podstiče vašu kožu da uživa u mirisima bez oklevanja. Vaše telo će vam biti zahvalno na ovom daru lepršave čistoće, a vi se možete prepustiti senzualnoj nezi sa dodatnom hidratacijom. Svilenkasta pena nežno čisti kožu dok su uljane kapljice zaslužne za mekoću. Uljane kapljice sadrže suncokretovo ulje koje pomaže vašoj koži da zadrži sopstveni pH balans. Idealan je za često, letnje tuširanje jer uljane kapljice deluju na kožu poput bogate, mirisne kreme za telo.

Pakovanje: 250.ml

Okvirna cena proizvoda: 243.96din

NIVEA Fitnes gel za tuširanje

Otkrijte svoj izvor kondicije pod tušem. Dopustite da osvežavajući miris oživi vaša čula, dok se svilenkasti zeleni gel sa aloe verom pretvara u stimulišuću meku penu - za osvežavajuć i okrepljujuć osećaj na koži uz izuzetan osećaj svežine.

Pakovanje: 250.ml

Okvirna cena proizvoda: 243.96din

NIVEA Ulje za tuširanje i negu

Uživajte u vrhunskom doživljaju nege koja obogaćuje vašu kožu. Dopustite da blag, topao miris neguje vaša čula, dok se svilenkasta tekstura ulja za tuširanje pretvara u nežnu penu koja pruža prijatan osećaj meke kože tokom celog dana. Sadrži 55% prirodnih negujućih ulja – pogodan za suvu kožu.

Pakovanje: 200.ml

Okvirna cena proizvoda: 365.94din

makonda-tracker