Otvorena L’Oreal Beauty Planeta

0
Na otvaranju L’Oreal Beauty Planete 1. juna predstavljeni su vodeći trendovi, nova dostignuća i sve najbolje iz sfere nege i lepote. L’Oréal Beauty planeta, u legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića na Dedinju, biće otvorena do 5. jula 2013. godine, gde će
foto: Promo
foto: Promo

Mirisna polja Provanse, raskošni bulevari Pariza, ulice Njujorka koje nikada ne spavaju, blagodeti ulja sa Dalekog istoka, čari tropskih mora i magični svet boja, samo su neki od predela koje su posetioci jedinstvene Beauty planete u prilici da otkriju tokom prve nedelje jula u Beogradu. L’Oréal, svetski lider u kozmetičkoj industriji, odabrao je potpuno nesvakidašnji način da u Srbiji predstavi vodeće trendove, nova dostignuća i ono najbolje iz sfere nege i lepote.

Po prvi put u našoj zemlji, najpopularniji brendovi L’Oréala na jednom mestu otkrivaju svoje tajne. U prelepom ambijentu legata Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića, L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier i Essie, predstavljaju široke asortimane svojih proizvoda, a posebna pažnja usmerena je na nove zvezde na našem tržištu – čuveni francuski brend Mixa, i najnoviju Garnierovu Oliu - proizvod koji donosi revoluciju kada je u pitanju bojenje kose.

Beauty planeta će tokom nedelju dana, u sklopu serije različitih događaja, ugostiti L’Oréalove prijatelje – potrošače, medijske i poslovne partnere, koji će osim u proizvodima, prezentacijama, i ovom neuobičajenom izložbenom prostoru, uživati u druženju sa L’Oréal Balkan timom i ekspertima kompanije.

Ovaj jedinstven koncept, koji na najbolji način prikazuje snagu L’Oréala i pruža uvid u širok asortiman njegovih brendova, osmišljen je tako da svim posetiocima omogući da na najbolji način otkriju veličanstven portfolio, nove karakteristike čuvenih brendova, ali i istorijat i razvoj kompanije.

L’Oréal Beauty planeta otvorena je od 1. do 5. jula 2013. godine.

 

O L’Oréalu

L’Oréal, vodeća svetska kozmetička kompanija, duže od 100 godina posvećena je brizi o svim oblicima lepote u svetu. Razvila je portfolio od 27 internacionalna, raznolika i komplementarna brenda, kome nema premca. Sa prodajom koja dostiže 22,5 milijardi evra u 2012. godini, L’Oréal je prisutan u 130 zemalja i širom sveta zapošljava 72 600 ljudi. 2013. godine, Etisfer institut (Ethisphere Institute), vodeći na polju poslovne etike, korporativne društvene odgovornosti i održivosti, proglasio je L’Oréal za jednu od kompanija sa najvišim etičkim standardima na svetu. To je četvrti put da je L’Oréal dobio ovo priznanje.

makonda-tracker