NIVEA Pure Effect - Za čistu i negovanu kožu

4
Retko ko može ostati ravnodušan kada ugleda predivno drvo magnolije, koje pleni sva naša čula svojim nežnim, a tako raskošnim, razgranatim belim, roze ili tamno roze cvetovima. Baš zbog svoje lepote ovo drvo sve više krasi mnoga dvorišta. Ali osim lepote ova p
foto: Promo
foto: Promo

NIVEA Pure Effect obezbeđuje dubinsku ali blagu negu za efekat čiste i matirane kože. Svako od nas se u nekom trenutku suočava sa problemima koje izazivaju nečistoće na koži. Evropska istraživanja pokazala su da više od 40% testiranih žena između 15 i 24 godina pati od pojave mitesera i fleka. Dermatolozi imaju veoma jednostavno objašnjenje za to. Polovina svih problema sa kožom nisu posledica sudbine, već nepravilne nege ili čišćenja kože. Čak i ako su neki više skloni pojavi fleka i mitesera od drugih, problem se može rešiti pravilnom primenom odgovarajućih proizvoda. NIVEA Pure Effect predstavlja liniju proizvoda obogaćenih ekstraktom magnolije koji oslobađaju zapušene pore, uklanja nečistoće i sprečava pojavu novih mitesera. Održavaju prirodan balans kože i snabdevaju je vlagom a izgled kože je za kratko vreme vidno poboljšan. Efektivnost proizvoda i pogodnost primene za sve tipove kože dermatološki je ispitan. Dr.Neuhoff, NIVEA R&D stručnjak objašnjava „Ekstrakt iz kore biljke magnolije officinalis poseduje anti bakterijsko i umirujuće dejstvo. Sadrži visoku koncentraciju magnola i honokiola koji se efikasno bore protiv bakterija koje izazivaju pojavu fleka na licu. Rezultati su impresivni. Nakon primene NIVEA Pure Effect proizvoda, bakterije su 90% uklonjene. Osim toga kora magnolije delujei kao antioksidant tako što vezuje slobodne radikale.

 

NIVEA Pure Effect Peeling maramice za lice 

NIVEA praktične dnevne piling maramice Pure Effect 3-u-1, koje inovativnom formulacijom sa trostrukim delovanjem uklanjaju šminku, dubinski čiste i sprečavaju iritacije. Maramice Pure Effect 3-u-1 temeljno čiste lice i uklanjaju mrtve ćelije, a ekstrakt kore magnolije ima efikasna antibakterijska i umirujuća svojstva. Mekša strana maramice Pure Effect 3-u-1 dubinski čisti i uklanja šminku sa lica i vrata. Piling strana maramice koristi se posebno za uklanjanje mrtvih ćelija kože u T-zoni, a aktivni sastojak magnolije pomaže u prevenciji nastajanja novih nečistoća bez iritacija kože.

Pakovanje: 20.kom.
Okvirna cena proizvoda: 392.02din

 

NIVEA Pure Effect krema za mat izgled kože

Za kožu sa neujednačenim tonom ova krema je idealna jer uz toniziranje pruža izuzetnu negu problematičnoj koži. Formulacija sa morskim mineralima, bez ulja, intenzivno hidira kožu, koža je brzo upija i pruža postojani, matirajući efekat. UVA i UVB filteri štite kožu od negativnog uticaja sunca. Pigment koji odgovara koži i prilagođava se njenom prirodnom tenu, ulepšava ten bez zapušavanja pora. Pomaže ujednačavanju tena bez dodatne upotrebe šminke. 


Pakovanje: 75.ml

Okvirna cena proizvoda: 568.72din

NIVEA Pure Effect lagana krema protiv bubuljica

Lagana i hidratantna NIVEA Pure Effect ANTI-SPOT lagana krema sa ekstraktom magnolije pružiće vam čistiju kožu u tri koraka: ukloniće bubuljice, sprečiće pojavu novih nečistoća i obezbediće vam konstantnu hidrantnost. Rezultat je vidno čistija i tonirana koža. NIVEA Pure Effect ANTI-SPOT Lagana dnevna nega protiv bubuljica može se koristiti ispod bilo koje vrste šminke. Ne sadrži ulja i nije komedogena (ne zatvara pore).

Pakovanje: 40.ml
Okvirna cena proizvoda: 631.99din

 

NIVEA Pure Effect All-in-1 sredstvo za čišćenje lica

Multi-funkcionalna, visoko-efikasna formulacija sa prirodnim ekstraktom magnolije svojim jedinstvenim kompleksom dubinski uklanja sve nečistoće sa kože. Antibakterijski sistem brzo eliminiše bakterije koje uzrokuju stvaranje bubuljica. Piling čestice otpušavaju pore i pomažu da se koža očisti od mitesera. Blaga formulacija ne isušuje kožu, a istovremeno je umiruje i neguje. Kao maska koju držite na licu nekoliko minuta omogućiće da koža ima mat izgled dugo vremena. Naneti jednom dnevno na vodom umiveno lice, vrat i dekolte, masirajući kružnim pokretima. Isperati mlakom vodom. Ako se koristi kao maska (2-3 puta nedeljno), ostaviti 3-5 minuta da deluje, a onda isperati. izbegavati predeo oko očiju.


Pakovanje: 150.ml
Okvirna cena proizvoda: 627.29din

 

NIVEA Pure Effect Matt Beauty mat krema u boji

Formulacija bez ulja, koži pruža trenutnu hidrataciju i koža je brzo upija. Pigmenti boje ujednačuju kožu te se prilagođavaju prirodnoj boji tena koji je vidno poboljšan, a pore nisu zapušene. Posebnu „soft skin“ teksturu koža brzo upija, čineći je primetno mekšom i glađom. Sadrži UVA/UVB zaštitu od sunca. Ten je blistav i ujednačen i bez šminke. Koža je meka i osvežena.


Pakovanje: 75.ml
Okvirna cena proizvoda: 631.99din

 

NIVEA Pure Effect Wash off gel za čišćenje lica

Efikasno uklanja nečistoće, masnoću i šminku. Blago čisti i osevežava bez isušivanja. Formulacija bez ulja, sa morskim mineralima blago čisti i osvežava kožu lica. Koža je očišćena, osvežena i nežna. Gel koristiti ujutru i uveče nanoseći ga na vlažnu kožu lica nežnom masažom. Temeljno isprati vodom.


Pakovanje: 200.ml
Okvirna cena proizvoda: 570.14din

NIVEA Pure Effect Stay clear tonik za čišćenje lica

Otklanja višak sebuma i nečistoće, osvežavajući pore bez isušivanja kože. Osvežavajuća formulacija bez alkohola obogaćenaje morskim solima. Jednostavno i brzo uklanja sve nečistoće, a lice je ponovo osveženo i lepo.

Pakovanje: 200.ml
Okvirna cena proizvoda: 498.89din

NIVEA Pure Effect piling gel za dubinsko čišćenje mlade kože

Delotvorna osvežavajuća formulacija dubinski čisti pore, uz dvostruki efekat: plave granulice sa mlečnom kiselinom pomažu otvaranje zapušenih pora sprečavajući nastanak bubuljica i mitisera, dok mikro čestice sa piling efektom kožu čine glatkom. Koža je trenutno čista i nežna sa zdravim izgledom tena. Nanositi na vlažnu kožu lica nežnom masažom, izbegavajući predeo oko očiju. Temeljno isprati vodom.


Pakovanje: 150.ml
Okvirna cena proizvoda: 570.14din

Maska za čišćenje lica

 

Maska za lice obogaćena je ekstraktima magnolije i belom glinom. Pomaže u sprečavanju pojave mitisera. Masnoj i mešovitoj koži je potrebna posebna nega i zaštita koja ne samo da reguliše sjaj već pruža i uravnoteženu hidrataciju koja kožu čini dugotrajno matiranom, zbog čega se svima sa ovim tipovima kože preporučuje korišćenje maske za čišćenje lica.

Pakovanje: 15.ml
Okvirna cena proizvoda: 142.07din

 

 

 

makonda-tracker