NIVEA Intimo: Higijena je pola zdravlja!

0
Stara grčka poslovica kaže: Higijena je pola zdravlja. NIVEA – brend koji poštuje i promoviše prave vrednosti i suštinski razume i uvažava i najintimnije potrebe savremene žene, što dokazuje i NIVEA INTIMO linija za intimnu negu.
foto: Promo
foto: Promo

U današnjem tempu, zaposlena žena užurbano radi već od ranog jutra: vodi decu u školu, u obdanište, zatim odlazi na posao, sastanci, kupovine za kuću, posvećivanje porodici, kućnim poslovima... Saglasićemo se: dinamičan ritam koji traje celog dana, ali koji svakako traži tuširanje i po nekoliko puta na dan. Upravo preterano korišćenje agresivnih sapuna može ozbiljno poremetiti osetljivu ravnotežu mikroflore intimne regije i tako smanjiti mogućnost samoodbrane.Da bi se ovo izbeglo vrlo je važno pravilno sprovoditi intimnu negu. Zato se NIVEA pobrinula da svojim proizvodima omogući i olakša  modernoj ženi pravilno i efikasno sprovođenje intimne higijene.Život u pokretu zahteva sredstvo za intimnu negu koje možete koristiti i van kuće.

 

NIVEA Intimo Natural Sensitive losion za intimnu negu i higijenu

NIVEA Intimo Soothing za osetljivu kožu je losion za čišćenje intimne zone koji efikasno ispunjava sve potrebe.Svakodnevno pruža osećaj prijatnosti, sigurnosti i svežine. NIVEA Intimo Soothing losion za osetljivu kožu sadrži umirujuću aloe veru, pantenol i mlečnu kiselinu, čime obezbeđuje potrebnu negu intimne zone. Mlečna kiselina je prirodno prisutna u intimnoj zoni.Ona održava pH nivo i sprečava iritaciju kože.Aloe vera i pantenol su poznati po svom hidrirajućem i umirujućem dejstvu.Ne sadrži alkaline sapune i boje.Ginekološki, dermatološki i klinički je testiran i prilagođen je pH nivou intimne zone od 4.6.

Pakovanje: 250 ml

Okvirna cena proizvoda: 325.33din.

NIVEA Intimo Double Effect losion za intimnu negu i higijenu

 

NIVEA Double Effect intimni losion za čišćenje 2 u 1 sa bogatim uljima avokada je posebno razvijen za blago čišćenje i nežno brijanje na intimnim oblastima, sprečavajući iritaciju kože. Blaga formula sa mlečnom kiselinom reguliše ravnotežu prirodne flore intimne zone. Za nežnu udobnost, svežinu i svilenkasto glatki osećaj – blaga nega za svaki dan.Ne sadrži alkaline sapune i boje.Dermatološki i ginekološki odobren za svakodnevnu i spoljašnju upotrebu.

Pakovanje: 250 ml

Okvirna cena proizvoda: 325.33din.

 

NIVEA Intimo Natural maramice za intimnu negu i higijenu

 

Pronađite svežinu i negu u ovim maramicama sa ekstraktom kamilice. NIVEA Intimo Natural maramice za intimnu negu sadrže negujući ekstrakt kamilice i mlečnu kiselinu i obezbeđuju svežinu i potrebnu negu intimnoj zoni. Pružaju osećaj prijatnosti, sigurnosti i svežine – svaki dan, na bilo kom mestu. Ne sadrže alkohol, alkalne sapune i boje. Ginekološki, dermatološki i klinički testirane.
Pakovanje: 20 kom.
Okvirna cena proizvoda: 186.25din.

 

NIVEA Intimo Sensitive maramice za intimnu negu i higijenu

 

NIVEA Intimo Sensitive Maramice za intimnu negu osetljive kože sa hidratantnim ekstraktima aloa vere i mlečnom kiselinom pružaju veoma blago čišćenje kakvo zahteva osetljiva koža intimne regije. Za siguran i prijatan osećaj tokom čitavog dana – svakoga dana, gde god da se nalazite. Ne sadrže alkohol, sapune i boje. Ginekološki, dermatološki i klinički su ispitane. 
Pakovanje: 20 kom.
Okvirna cena proizvoda: 186.25din.

makonda-tracker