Nivea Pure&Natural linija za negu lica, tela i ruku

0
Kozmetička industrija, Nivea, otkrila je tečno zlato iz Maroka i arktin iz čička a argan ulje bogato vitaminom E sadrži tri puta više vitamina E nego maslinovo ulje i predstavlja jedan od najboljih prirodnih antioksidanata. T
Nivea, promofoto
Nivea, promofoto

Takođe, bogato je dragocenim, esencijalnim masnim kiselinama koje imaju pozitivan efekat na prirodnu zaštitnu barijeru kože. Kako predstavlja prirodni izvor vitamina E, pruža efektivnu i prirodnu zaštitu protiv slobodnih radikala. U poređenju sa drugim visokokvalitetnim biljnim uljima, ulje argana sadrži mnogo više tokoferola, koji su prirodni izvor vitamina E.

Istraživači su dokazali delotvornost argan ulja u studiji koja pokazuje njegov trajni efekat na učvršćivanje kože, već nakon tri dana primene. Jedna od izuzetnih osobina ulja argana je neverovatno delovanje na kožu, sveobuhvatna i intenzivna nega. Odakle dolazi tečno zlato Maroka? Prirodno, hladno presovano ulje argana u Pure&Natural; proizvodima dolazi iz kooperative u Mogadoru, Maroko. Berberi iz Maroka već vekovima koriste dragoceno ulje iz drveta argana. Berberske žene koriste argan ulje za negu kože i kose dok za negovanje kože lica, koriste ulje argana pomešano sa ružinom vodicom. Za negu kose ovoj mešavini dodaju glinu kao poznati antioksidant. Dragoceno argan ulje potiče od zrna drveta Argan koje je veličine oraha. Drvo Argana je jedno od najstarijih drveća na svetu i od 1998. godine region Maroka u kom raste Argan drvo pod zaštitom je UNESCO-a.

Zahvaljujući neverovatnim otkrićima Gert Horna, NIVEA je počela da koristi ekstrakt čička u kremi. On uzgaja čičak u svojim poljima isključivo za Beiersdorf. Pošto je biljka dvogodišnja, uvek je poseje u proleće i bere u jesen naredne godine. Čuvaju se sirovi ekstrakt i / ili sušeno voće, tako da uvek može da ponudi svoj proizvod.

Efektivnost sastojka arktin dobijenog iz čička je dokazana u praksi pozitivnim efektima koje ima na zrelu kožu i može, između ostalog, značajno da poveća proizvodnju kolagena.

Čist, visoko koncentrovani arktin iz čička, koji se organski uzgaja za Beiersdorf, koristi se u NIVEA Visage Pure & Natural dnevnoj i noćnoj kremi protiv bora. Sastojak stimuliše proizvodnju kolagena u koži.

NIVEA PURE & NATURAL – NEGA KOŽE LICA


NIVEA Pure & Natural dnevna krema za hidrataciju normalna koža

Organski uzgajani argan ulje i aloe vera bogati su vitaminima i snadbevaju kožu 24h intezivnom negom. Vazdušastu formulaciju emulzije koža brzo apsorbuje. Prirodna ravnoteža kože je uspostavljena, koža je nahranjena, glatka i osvežena. NIVEA Pure & Natural hidratantna dnevna nega za normalnu i kombinovanu kožu sa čistim organskim uljem argana i organskom aloe verom ne sadrži paraben, silicijum ni veštačke boje. Trenutno vraća vašem tenu zdrav, prirodni sjaj.

Pakovanje: 50 ml.
Okvirna cena proizvoda: 706.80din

NIVEA Pure & Natural noćna krema za hidrataciju normalna koža

Blaga NIVEA Pure & Natural hidratantna noćna krema krema s uljem bio argana i bio aloa verom za normalnu i mešovitu kožu lica čini kožu nežnom i mekom. Bogata noćna nega podržava regeneraciju kože preko noći na prirodan način. Održava prirodan balans kože i daje koži zdrav i prirodno blistav izgled. Ekstrakt čička i vitamin E iz organskog uzgoja stimulišu kožu na proizvodnju kolagena, a bore su vidljivo ublažene. Organska Aloe vera intenzivno hidrira kožu, poboljšava barijernu funkciju kože i ima 24h efekat prevencije dehidratacije. Bez parabena, veštačkih boja i mineralnih ulja. Kremu nanesite na lice svake večeri, nakon temeljnog čišćenja.

Pakovanje: 50 ml.
Okvirna cena proizvoda: 706.80din

NIVEA Pure & Natural krema za hidrataciju suva i osetljiva koža

Bogata dnevna krema za učvršćivanje sa argan uljem i kamilicom deluje poput melema, umiruje suvu i osetljivu kožu. Intenzivno hidrira kožu, a pritom je štiti od slobodnih radikala. NIVEA Pure & Natural umirujuća dnevna nega za suvu i osetljivu kožu sa čistim organskim uljem argana i organskom kamilicom ne sadrži paraben, silicijum ni veštačke boje. Kamilica umiruje osetljivu kožu, dok ulje argana čini suvu kožu čudesno mekom i glatkom. Održava prirodnu ravnotežu kože i 24 časa joj pruža intenzivnu hidrataciju, čineći je mekom i glatkom.

Pakovanje: 50.ml
 Okvirna cena proizvoda: 706.80din

NIVEA Pure & Natural mleko za čišćenje lica

NIVEA VISAGE Pure & Natural mleko za čišćenje sa čistim organskim uljem argana i organskom aloe verom ne sadrži parabene, silikone ili veštačke boje. Nežno čisti vašu kožu na veoma prirodan način i u potpunosti uklanja šminku. Održava prirodnu ravnotežu kože tako da vaš ten izgleda zdravo. Bez konzervansa, veštačkih boja i silikonskih ulja. Pakovanje: 200 ml.
Okvirna cena proizvoda: 473.67din

NIVEA Pure & Natural tonik za čišćenje lica

Osvežavajući tonik sa čistim argan uljem i aloe verom iz organskog uzgoja temeljno čisti kožu pripremajući je za potpunu negu NIVEA Pure&Natural kremama. NIVEA Pure & Natural tonik za čišćenje lica ne sadrži parabene, silicujum ili veštačke boje. Detaljno čisti i revitalizuje kožu i priprema je za kreme. Održava prirodnu ravnotežu kože i trenutno daje vašem tenu zdrav izgled.

Pakovanje: 200 ml.
 Okvirna cena proizvoda: 473.67din

NIVEA Pure & Natural maramice

NIVEA Pure&Natural maramice za čišćenje lica brzo uklanjaju sve nečistoće sa lica, uključujući i šminku. Sadrže organsko argan ulje, organsku aloe veru i minerale koje osvežavaju i hidriraju kožu lica. Ne sadrže silikone, parabene, boje i mineralna ulja, a i 95 posto njihovog sadržaja je prirodnog porekla. Lako su razgradive. Praktične, ultra-meke i prirodne Pure&Natural maramice izrađene su od viskoze i održavaju prirodnu ravnotežu kože. Brzo i jednostavno se koriste – u jednom koraku čiste i uklanjaju sve tragove šminke i nečistoća sa lica.

Pakovanje: 20 kom.
 Okvirna cena proizvoda: 392.02din

Pure&Natural maska za lice (za iritiranu i dehidriranu kožu)

Sa bio argan uljem i bio aloe verom sadrži 95% sastojaka prirodnog porekla. Pruža izvanrednu hidrataciju, umiruje i opušta kožu. Obnavlja ten pružajući mu zdrav izgled i prirodni sjaj. Nežna aloe vera vrlo je efikasna u održavanju prirodne ravnoteže kože dok je argan ulje bogato lipidima što kožu čini nežnom i mekom. Sastojci su visoko efikasni, a blagi i pomažu u održavanju prirodnog balansa hidriranosti kože. Ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja i pogodna je za osetljivu kožu.

NIVEA Pure & Natural Dnevna krema za negu protiv starenja

NIVEA VISAGE Pure & Natural dnevna nega protiv bora sa veoma efikasnim ekstraktom čička, arktinom i organskim uljem argana ne sadrži paraben, silicijum ni veštačke boje. Krema efikasno smanjuje pojavu bora i uspostavlja prirodnu ravnotežu kože. Brzo upijajuća dnevna krema sa ektraktom čička stimuliše proizvodnju kolagena na prirodan način. Koža je ponovo elastična i zategnuta. Bez konzervansa, veštačkih boja i silikonskih ulja. Arktin, koji se dobija iz ekstrakta čička je biljni sastojak veoma efikasan u borbi protiv bora. Stimuliše proizvodnju kolagena i tako smanjuje pojavu linija i bora na licu. Ulje argana je prirodni izvor vitamina E. Idealna je zaštita od slobodnih radikala u koži, koje mogu uzrokovati spoljašnji uticaji i stres. Krema je lagana, meka emulzija i brzo se upija. Pogodna za kožu koja pokazuje prve znake gubitka elastičnosti i bore.

Pakovanje: 50 ml.
 Okvirna cena proizvoda: 977.27din

NIVEA Pure & Natural Noćna krema za negu protiv starenja

NIVEA VISAGE Pure & Natural noćna nega protiv bora sa veoma efikasnim ekstraktom čička, arktinom i organskim uljem argana ne sadrži parabene, silicijum ni veštačke boje. Krema efikasno smanjuje pojavu bora i uspostavlja prirodnu ravnotežu kože. Bogata noćna krema podržava proces regeneracije kože tokom cele noći, na potpuno prirodan način. Ekstrakt organski gajenog čička i vitamin E stimulišu proizvodnju kolagena, a bore su vidljivo smanjene. Arktin, koji se dobija iz ekstrakta čička, je biljni sastojak veoma efikasan protiv bora. On stimuliše proizvodnju kolagena i smanjuje pojavu linija i bora na licu. Ulje argana je prirodni izvor vitamina E koji je potreban koži da bi se regenerisala tokom noći. Pogodna za kožu koja pokazuje prve znake gubitka elastičnosti i bore.

Pakovanje: 50 ml.
 Okvirna cena proizvoda: 977.27din

NIVEA PURE & NATURAL PROIZVODI ZA NEGU TELA I RUKU

Posebni proizvodi za negu tela sačinjeni od organski uzgajanog argan ulja i hranljivog ulja jojobe sa posebno biranim sastojcima – direktno iz prirode pružaju vašoj koži optimalnu hidrataciju čineći je nežnom i glatkom.

NIVEA Pure & Natural mleko za telo

NIVEA Pure&Natural mleko za telo obogaćeno argan uljem organskog porekla i uljem jojobe, intenzivno neguje suvu kožu. Hranljivo ulje jojobe, bogato mineralima neguje suvu kožu dragocenim radikalima. Prirodni vitamin E, kojim je bogato argan ulje, štiti kožu čineći je glatkom. Bez parabena, veštačkih boja i silikonskih ulja. Prirodni balans kože se obnavlja i ona ostaje meka i nežna tokom celog dana. NIVEA Pure&Natural mleko za telo za veoma suvu kožu osim ovih hranljivih sastojaka razmaziće sva vaša čula prijatnim mirisnim notama, čineći upotrebu mleka svojevrsnim uživanjem. Argan ulje je prirodan izvor vitamina E i poseduje izuzetna antioksidantna svojstva. Idealna je zaštita protiv slobodnih radikala koji se nalaze u koži, nastalih usled stresa i štetnih uticaja iz spoljašnje sredine, jer hrani kožu jačajući prirodnu zaštitnu barijeru kože.

Pakovanje: 250 ml.
Okvirna cena proizvoda: 398.00din

Pakovanje: 400 ml.
Okvirna cena proizvoda: 589.95din

NIVEA Pure & Natural losion za telo

NIVEA Pure&Natural losion za telo sa argan uljem organskog porekla, koje učvršćuje kožu i prirodnim vitaminom E, koji je štiti, obezbeđuje joj preko potrebnu hidrataciju tokom celog dana. Ne sadrži parabene, veštačke boje i silikonska ulja. Kožu čini mekom i glatkom, a telo obavija nežnim mirisnim notama. Argan ulje je prirodan izvor vitamina E, zahvaljujući čemu poseduje izuzetna antioksidantna svojstva. Idealna je zaštita protiv slobodnih radikala koji se nalaze u koži, nastalih usled stresa i štetnih uticaja iz spoljašnje sredine, jer hrani kožu jačajući je i stvarajući jednu vrstu prirodnog štita.

Pakovanje: 250 ml.
 Okvirna cena proizvoda: 398.00din

NIVEA Body Pure & Natural krema za zatezanje kože

Vašu kožu neguju sastojci 95% prirodnog porekla. Formulacija sa bio čičkom i bio argan uljem zateže i intenzivno hidrira kožu, čineći je nežnom i glatkom tokom celog dana. Arktin, koji se dobija iz čička, podstiče stvaranje kolagena - jedne od komponenti vezivnog tkiva, što povećava otpornost vezivnog tkiva. Posle samo dve nedelje nanošenja kreme, koža tela je zategnutija, a njena elastičnost je povećana. Bez parabena, veštačkih boja i mineralnih ulja. Ugodite sebi tako što ćete ovu prijatnu i hidratantnu kremu naneti na celo telo. Za najbolje rezultate, redovno masirajte sve kritične zone tela kružnim pokretima.

Pakovanje: 300 ml.
 Okvirna cena proizvoda: 616.88din

NIVEA Hand Pure & Natural krema za ruke

NIVEA Pure & Natural krema za ruke za normalnu i suvu kožu ruku sadrži čisto organsko ulje argana i hranljivo ulje jojobe, ne sadrži parabene, silikon ili veštačke boje. Krema za ruke pruža optimalnu zaštitu osetljivoj koži ruku. Ulje argana je čini mekom i vraća joj gipkost. Idealna je zaštita od slobodnih radikala u koži, koje mogu uzrokovati spoljašnji uticaji i stres. Oksidativni stres u ćelijama kože je takođe značajno smanjen. Koža je vidno lepša i nežnija na dodir. Ruke su zaštićene i meke tokom celog dana. Lekovita dejstva ulja argana i jojobe regenerisaće čak i najgrublju kožu. Najbolje je koristiti proizvod nakon pranja ruku.

Pakovanje: 100 ml. Okvirna cena proizvoda: 292.98din

makonda-tracker