Saznajte sve o Nivea for Men Silver Protect liniji

0
Muškarci baš kao i žene žele da njihova koža lica bude negovana i ostane što duže mlada. Zbog brijanja muška koža trpi oštricu brijača koja svakodnevno skida manji sloj kože. Zato upravo takva koža zahteva adekvatnu i specifičnu negu. Čak i kada ne brine mnogo

Ceo dan je pred tobom, već obećava da će biti pun akcija, zato brijanje i tuširanje pretvori u jedinstven trenutak zadovoljstva i oazu za kvalitetnu brigu o izgledu i nezi. NIVEAFOR MEN je tvoj saveznik za moderan i negovan izgled koji lako postižeš uz dodatne srebrne jone u novojSilver Protect liniji – Dezodorans, Roll-on, Stik, Gel za tuširanje, Losion za posle brijanja, Pena i Gel za brijanje!

Dragoceni sastojciovih proizvoda - joni srebra blagi su i visoko efikasni, podstiču ozdravljenje kože i dermatološki je potvrđeno da odgovaraju koži. Antibakterijska svojstva srebra su već legendarna među naučnicima iz različitih oblastiOni sprečavaju razmnožavanje bakterija na koži i time smanjuju rizik od infekcije. Pomažu iritiranoj koži da se oporavi brzo nakon brijanja. Rezultat je minimalna iritacija i zdrava koža koja izgleda sveže i negovano. Umirujuća i negujuća formulacija sa Pantenolom (ProVitamin B5) i kamilicom smiruje čak i najosetljiviju kožu.


Silver Protect losion za posle brijanja obnavlja kožu, čisti sve pore, ne isušujući je. Ostavlja golicavo svež osećaj na koži pružajući joj efektan oporavak nakon brijanja. Lako apsorbujuća i nemasna formulacija ovog losiona sadrži antibakterijske srebrne jone, koji štite kožu od dejstva bakterija, uzumirujući ekstrakt kamilice. Provitamin B5 umiruje kožu nakon brijanja, tako da uvekizgledazdravo i duže je zaštićena.Silver Protectposedujebeskompromisnosvež idinamičanmiris, sa primesamacitrusnemirisne note iaromomsandalovine i kedra.

100 ml - 629,00 din

Silver Protect pena i gel za brijanje

Inovativna, dinamičnaformulacija sa jonimasrebraštitikožuoddejstvabakterijavećprilikombrijanja. Silver Protect pena i gel za brijanje kreiraju zaštitnu barijeru na koži, omogućujesavršenoglatkobrijanjedokkožuštiti od oštricebrijača. Intenzivno mirisnapena pomaže brijaču da glatko klizi po koži za besprekorno brijanje, a poznati antibakterijski učinak srebrnih jona smanjuje rizik od infekcije. Pruža efikasnu zaštitu i obnavljanje kože sa ekstraktom kamilice i Provitaminom B5.Rezultat je glatkoobrijanaizaštićenakožakojaizgledasveže i zdravo.

Sa svojimdinamičnim, snažnimmuškimmirisomSilver Protect Losion za posle brijanja, Pena i Gel za brijanje formulisani su da se osećašaktivnoispremnonasve.

Silver Protect gel za brijanje  200 ml - 389,00 din

Silver Protect pena za brijanje 200ml - 289,00 din


NIVEA FOR MEN Silver Protect Deo- gel za tuširanje

Deodorantna svežina za celo telo kombinovana je sa blagim gelom za tuširanje koji čisti kožu bez isušivanja.Značajan korak napred: optimalna nega i dugotrajan osećaj svežine.

250 ml - 249,00 din

500 ml - 379,00 din

NIVEA FOR MEN Silver Protect Dezodoransi       

Energični, ekstremno efikasni dezodoransi pružaju 24h zaštituod neprijatnih mirisa zahvaljujući srebrnim jonima. Dostupni u dve mirisne note Dynamic Power i Polar Blue.

Dokazane prednosti srebra u ovim proizvodima, iskoristio je i NIVEA FOR MEN naučni tim, prilikom kreiranja prvog dezodoransa sa inovativnom formulacijom sa jonima srebra, koji aktivno učestvuju u borbi protiv bakterija u predelu pazuha na specifičan način: narušavajući ćelijsku membranu bakterija,  joni srebro-citrata inhibiraju bakterijske enizime i DNK bakterije što ometa njihovo razmnožavanje i pojavu neprijatnih mirisa. Istovremeno su veoma blagi prema osetljivoj koži pazuha i ne izazivaju iritaciju i crvenilo. 


Silver Protect prvi je NIVEA FOR MEN dezodorans koji koristi anti-bakterijskumoć srebrnih jona i sofisticiranu tehnologiju za viskoefikasnu zaštitu. Njegova jedinstvena formulacija, koja predstavlja novu generaciju proizvoda za zaštitu, nudi snažnu i dugotrajnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa u svakoj prilici. Formulacija efikasno štiti od znojenja svojom anti-perspirant formulacijom.

Rezultat je:

Efikasna borba protiv neprijatnih mirisa

Dugotrajna anti-perspirant zaštita sa svežim mirisom

Dermatološki potvrđeno da odgovara koži i ne izaziva iritacije

Jedinstvena anti-perspirant formulacija sa jonima srebra garantuje pouzdanu zaštitu i omogućuje da predeo pazuha u svakom ternutku bude čist i negovan. Dostupan je u tri aplikacione forme: sprej, roll-on i stik. NIVEA FOR MEN Silver Protect ne sadrži alkohol.

 

Silver Protect roll on   50 ml - 329,00 din

Silver Protect stick  40 ml - 329,00 din

Silver Protect deyodorans 150 ml - 329,00 din

 

makonda-tracker