Novi Nivea Stress Protect Anti -Perspirant dezodoransi za muškarce - Dodatna zaštita u stresnim situacijama

0
Nivea predstavlja Stress Protect anti-Perspirant dezodoranse za muškarce koji sadrže jedinstvenu antibakterijsku formulaciju sa stress protect aktivnim sastojcima i kompleksom cinka za zaštitu od znojenja pod pazuhom i neprijatnog telesnog mirisa u stresnim si

Nivea Men Stress Protect Anti-Perspirant dezodorans za muškarce - negujuća formulacija obogaćena uljem avokada i kompleksom cinka pruža antiperspirantno dejstvo i 48h zaštitu čak i u stresnim situacijama. Miris Stress Protect dezodoransa je jak i osvežavajuć - idealan za sve muškarce.

Direktor istraživanja i razvoja Nivea dezodoranasa, Dr Tomas Šmit - Rouz, odgovorio je na nekoliko pitanja o zaštiti u stresnim situacijama.

 

Zašto se ljudi znoje u stresnim situacijama i na koji se način takvo znojenje razlikuje od onog izazvanog vrućinama ili vežbanjem?

- Stresne situacije aktiviraju čitav niz fizičkih reakcija tela: srce brže kuca, povećana je prokrvljenost mišića i počinjemo da se znojimo. Naučno možemo razlikovati znojenje zbog povišene spoljne temperature od onog izazvanog stresom. Znojenje izazvano vrućinom počinje u trenutku kada se poveća temperatura tela zahvaljujući visokoj spoljnoj temperaturi ili fizičkom naporu. U tom trenutku endokrine znojne žlezde, koje su prisutne u celom telu, postupno počinju da luče znoj bez mirisa. Taj se znoj uglavnom sastoji od vode i soli i pomaže u rashlađivanju tela i regulaciji temperature. Za razliku od ove vrste znoja, znojenje izazvano stresom pojavljuje se naglo, u trenutku kada se hormon stresa adrenalin oslobađa u krvotoku. Aktiviraju se apokrine znojne žlezde u pazusima i izlučuju supstance koje su odgovorne za specifičan neugodan miris.     

 

Koji sastojci u dezodoransima sprečavaju znojenje i neugodne mirise?

- Novi NIVEA Stress Protect dezodorans sadrži Stress Protect aktivne sastojke i kompleks cinka. Stress Protect aktivni sastojci kombinuju dva vrlo efikasna antiperspirantna sastojka u borbi protiv oznojnenih pazuha u stresnim situacijama. Antibakterijska formulacija sa kompleksom cinka efikasna je u borbi protiv stvaranja znoja neugodnog mirisa, izazvanog stresom. 

 

NIVEA MEN DEZODORANSI ZA MUŠKARCE


NIVEA MEN Black&White nevidljivi Power dezodorans - NIVEA MEN koristi posebnu formulaciju koja rastvara aluminijumske soli u vodenoj emulziji. Ovaj svojevrsni uljani omotač sprečava prodiranje soli u tkaninu. Prvi dezodorans sa 48-časovnom anti-perspirant zaštitom koji ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini, a takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći. Tako će vaša omiljena odeća izgledati predivno i moći ćete da uživate u raznobojnim životnim trenucima sa pouzdanom zaštitom. Muževni i topao drvenasti miris sa svežim notama citrusa. Ne sadrži alkohol i veštačke boje. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

NIVEA MEN Osvežavajući dezodorans - Osetite prirodnu celodnevnu svežinu i pouzdanu dugotrajnu zaštitu zahvaljujući osvežavajućim ekstraktima iz okeana. Optimalna kombinacija dezodorantne zaštite i blage NIVEA MEN nege. Sadrži ekstrakte sa dna okeana i pruža pouzdanu 48h dezodorantnu zaštitu od znojenja uz osećaj svežine. Ne sadrži alkohol, veštačke boje i konzervanse. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

 

NIVEA MEN Silver Protect dezodorans u spreju - Silver Protect prvi je NIVEA MEN dezodorans koji koristi anti-bakterijsku moć srebrnih jona i sofisticiranu tehnologiju za viskoefikasnu zaštitu. Njegova jedinstvena formulacija, koja predstavlja novu generaciju proizvoda za zaštitu, nudi snažnu i dugotrajnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa u svakoj prilici. Formulacija efikasno štiti od znojenja svojom anti-perspirant formulacijom. Efikasno se bori protiv neprijatnih mirisa i pruža dugotrajnu anti-perspirant zaštita sa svežim mirisom. Jedinstvena anti-perspirant formulacija sa jonima srebra garantuje pouzdanu zaštitu i omogućuje da predeo pazuha u svakom ternutku bude čist i negovan. Ne sadrži alkohol.

 

NIVEA MEN Silver Protect Polarno plavetnilo dezodorans - Antiperspirantna formulacija sadrži srebrne jone koji spečavaju razmnožavanje bakterija na specifičan način: uništavajući ćelijsku membranu bakterija, srebrni joni inhibiraju bakterijske enizime i DNK bakterije što blokira njihovo razmnožavanje i pojavu neprijatnih mirisa. Istovremeno su veoma blagi prema osetljivoj koži. Silver Protect Polarno plavetnilo dezodorans koristi anti-bakterijsku moć srebrnih jona i sofisticiranu tehnologiju za viskoefikasnu zaštitu. Njegova jedinstvena formulacija, koja predstavlja novu generaciju proizvoda za zaštitu, nudi snažnu i dugotrajnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa u svakoj prilici. Formulacija efikasno štiti od znojenja svojim anti-perspirant faktorima. Potpuno nova mirisna nota – Polarno plavetnilo pruža 48h efikasne zaštite, bez alkohola i veštačkih boja. 

 

NIVEA MEN Sport dezodorans - Uživajte u revitalizirajućoj svežini posle sportskih aktivnosti. Sadrži kompleks minerala koji pruža revitalizirajući osećaj svežine posle celodnevnih sportskih aktivnosti. Visokoefikasna formulacija obezbeđuje efikasnu 48h zaštitu od znojenja uz  svež, muževan miris. Ne sadrži alkohol, veštačke boje i konzervanse. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

 

NIVEA MEN Suvi dezodorans - Izuzetna efikasnost, osećaj suve kože. Vaši pazusi su prijatno i dugotrajno suvi zahvaljujući koži prilagođenoj zaštiti koja je jaka tokom celog dana: bez vlažnih pazuha, bez neprijatnih mirisa. Sadrži minerale mora i pruža efikasnu 48h zaštitu od znojenja i osećaj suve kože  uz blag, muževan miris. Optimalna kombinacija pouzdane antiperspirantne zaštite i blage NIVEA MEN nege. Ne sadrži alkohol, veštačke boje i konzervanse. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

 

NIVEA MEN Udar svežine dezodorans - Pruža prijatnu svežinu i čini da se čitav dan osećajte živahno i sveže. Jedinstveni Cool-Care-Complex osmišljen je za aktivne muškarce. Kombinuje intenzivnu svežinu i blagu negu sa laganim svežim mirisom koji oživljava vaša čula. Zahvaljujući Cool-Care formulaciji pruža efikasnu 48h zaštitu od znojenja uz snažan osećaj svežine. Optimalna kombinacija pouzdane antiperspirantne zaštite i blage NIVEA MEN nege. Ne sadrži alkohol, veštačke boje i konzervanse. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

 

NIVEA MEN Menergy Nevidljivi dezodorans - Za osećaj sigurnosti i samopouzdanja u provodu, dok se baviš sportom, na plaži, s njom… UZ NIVEA MEN Menergy Nevidljivi dezodorans imaš pouzdanu 24h dugotrajnu zaštitu bez belih tragova od dezodoransa na odeći. Za samopouzdanje i u najekstremnijim okolnostima!

makonda-tracker