Novi Nivea Stress Protect Anti-Perspirant dezodoransi za žene - Dodatna zaštita u stresnim situacijama

0
Nivea predstavlja Stress Protect anti-Perspirant dezodoranse za žene koji sadrže jedinstvenu antibakterijsku formulaciju sa stress protect aktivnim sastojcima i kompleksom cinka za zaštitu od znojenja pod pazuhom i neprijatnog telesnog mirisa u stresnim situac

NIVEA Stress Protect anti-perspirant dezodorans za žene sadrži negujuću formulaciju sa uljem avokada i kompleksom cinka za 48h antiperspirantnu zaštitu čak i u stresnim situacijama. Nivea Stress Protect dezodorans oduševljava cvetnim i osvežavajućim mirisom.

Direktor istraživanja i razvoja Nivea dezodoranasa, Dr Tomas Šmit - Rouz, odgovorio je na nekoliko pitanja o zaštiti u stresnim situacijama.

Zašto se ljudi znoje u stresnim situacijama i na koji se način takvo znojenje razlikuje od onog izazvanog vrućinama ili vežbanjem?

- Stresne situacije aktiviraju čitav niz fizičkih reakcija tela: srce brže kuca, povećana je prokrvljenost mišića i počinjemo da se znojimo. Naučno možemo razlikovati znojenje zbog povišene spoljne temperature od onog izazvanog stresom. Znojenje izazvano vrućinom počinje u trenutku kada se poveća temperatura tela zahvaljujući visokoj spoljnoj temperaturi ili fizičkom naporu. U tom trenutku endokrine znojne žlezde, koje su prisutne u celom telu, postupno počinju da luče znoj bez mirisa. Taj se znoj uglavnom sastoji od vode i soli i pomaže u rashlađivanju tela i regulaciji temperature. Za razliku od ove vrste znoja, znojenje izazvano stresom pojavljuje se naglo, u trenutku kada se hormon stresa adrenalin oslobađa u krvotoku. Aktiviraju se apokrine znojne žlezde u pazusima i izlučuju supstance koje su odgovorne za specifičan neugodan miris.     

 

Koji sastojci u dezodoransima sprečavaju znojenje i neugodne mirise?

- Novi NIVEA Stress Protect dezodorans sadrži Stress Protect aktivne sastojke i kompleks cinka. Stress Protect aktivni sastojci kombinuju dva vrlo efikasna antiperspirantna sastojka u borbi protiv oznojnenih pazuha u stresnim situacijama. Antibakterijska formulacija sa kompleksom cinka efikasna je u borbi protiv stvaranja znoja neugodnog mirisa, izazvanog stresom. 

 

NiIVEA DEZODORANSI ZA ŽENE

NIVEA Osvežavajući dezodorans  - Osetite laganu, prirodnu svežinu tokom celog dana i pouzdanu dugotrajnu zaštitu. NIVEA osvežavajući dezodorans sadrži ekstrakte sa dna okeana i pruža efikasnu 48h zaštitu od znojenja uz osećaj lagane, prirodne svežine. Optimalna kombinacija dezodorantne antiperspirantne zaštite i blage NIVEA nege. Ne sadrži veštačke boje i konzervanse. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

 

NIVEA Suvi dezodorans  - Uz NIVEA suvi dezodorans  ćete osetiti pravo samopouzdanje koje pružaju prijatno suvi, negovani pazusi tokom celog dana. Sadrži minerale mora i pruža efikasnu 48h zaštitu od znojenja i prijatan osećaj suve kože uz lagan, svež miris. Optimalna kombinacija pouzdane antiperspirantne zaštite i blage NIVEA nege. Ne sadrži alkohol, veštačke boje i konzervanse. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

 

NIVEA Pure & Sensitive dezodorans  - NIVEA Pure & Sensitive dezodorans je proizvod na koji možete da se oslonite. On poseduje proverenu antiperspirantnu i dezodorantsku zaštitu koja traje do 48 sati. Nežan je, tako da neće izazvati bilo kakvu iritaciju ili osećaj peckanja. Blaga i pouzdana anti-perspirantna zaštita sa ekstraktima kamilice i uljima avokada posebno razvijena za osetljivu kožu. Umirujuća i anti-upalna svojstva kamilice koja sprečavaju iritaciju su veoma dobro poznata. Avokado doprinosi osećaju mekše i svilenkastije kože. Sadrži veoma diskretnu notu parfema. Ne sadrži alkohol, boje ni konzervanse.  Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

NIVEA Umirujuća nega dezodorans            

NIVEA dezodorans Umirujuća nega za posle brijanja sa hamamelisom i provitaminom B5 aktivno podstiče regeneraciju kože posle brijanja i pruža pouzdanu 48h antiperspirantnu zaštitu. Optimalna kombinacija zaštite i nege. Dragoceni lipidi, ulja koja brinu o koži, čine je mekom i glatkom, i štite od isušivanja. Hamamelis, poznat po svojim anti-upalnim i anti-nadražujućim svojstvima, koji je idealan za ublažavanje iritacije kože pazuha odmah nakon brijanja. Formulacija sa pantenolom pomaže koži da se brzo oporavi od oštećenja koje je učinjeno brijanjem, a koža pazuha ostaje nežna i negovana.

Osim efekta ulepšavanja i umirujućeg dejstva na kožu, NIVEA Deozodorans Umirujuća nega takođe nudi  antiperspirantno 48h dejstvo sa svežim, ženstvenim mirisom. Raskošna, letnja mirisna nota grejpfruta, đurđevka, ljubičice i jasmina suptilna je i ženstvena. Ne sadrži alkohol i konzervanse. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

 

NIVEA Biserna lepota dezodorans u spreju  - Pazuh koji je suviše lep da biste ga krili. NIVEA dezodorans Biserna lepota omogućava da vaši pazusi izgledaju lepo i privlačno poput ostatka vašeg tela. Sadrži dragocene ekstrakte bisera i pruža pouzdanu 48h zaštitu od znojenja uz ujednačenu boju i negu kože pazuha. Optimalna kombinacija pouzdane antiperspirantne zaštite i blage NIVEA nege. Idealan za obrijanu/depiliranu kožu pazuha. Ne sadrži alkohol i veštačke boje. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

 

NIVEA Pure & Natural Jasmin dezodorans u spreju  - Dezodorans sa mirisom jasmina privućiće dame koje vole elegantne, cvetne i voćne mirise istovremeno negujući osetljivu kožu pazuha. Efikasna i blaga formulacija NIVEA Pure&Natural dezodoransa  sa mirisom jasmina i 0% aluminijumskih soli ne zatvara pore i omogućava koži da diše slobodno. Pruža 100% zaštite od neprijatnih telesnih mirisa, zahvaljujući inovativnim, prirodno identičnim sastojcima bio-florinima, koji se efikasno bore protiv bakterija. Poštuje prirodna svojstva kože, delotvorno neguje osetljivo područje pazuha i pruža 48h zaštitu. Pogodan za tamnu odeću.

 

NIVEA Pure & Natural Lotos dezodorans u spreju - Dezodorans sa opuštajućim mirisom lotosa obasipa  svežinom sa cvetnim nagoveštajem čaja i mošusa. Deluje umirujuće i pruža intezivnu negu. Efikasna i blaga formulacija NIVEA Pure&Natural dezodoransa  sa opuštajućim mirisom lotosa i 0% aluminijumskih soli ne zatvara pore i omogućava koži da diše slobodno. Pruža 100% zaštite od neprijatnih telesnih mirisa, zahvaljujući inovativnim, prirodno identičnim sastojcima bio-florinima, koji se efikasno bore protiv bakterija. Poštuje prirodna svojstva kože, delotvorno neguje osetljivo područje pazuha i pruža 48h zaštitu. Pogodan za tamnu odeću.

 

NIVEA Black&White nevidljivi Pure dezodorans  - Žuti tragovi na beloj odeći i beli na crnoj koji ostaju nakon upotrebe dezodoransa često uništavaju vašu omiljenu odeću. Prvi dezodorans sa 48-časovnom anti-perspirant zaštitom koji ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći. Budite sigurni da će crno ostati crno, a belo biti još duže belo, pa će vaša omiljena odeća izgledati predivno i moći ćete da uživate u raznobojnim životnim trenucima sa pouzdanom zaštitom. Potpuno ženstven miris sa prirodnom svežinom. Bez alkohola i boja. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

NIVEA Black&White nevidljivi Clear dezodorans  - Ovaj sprej predstavlja optimalnu kombinaciju blage NIVEA nege i pouzdane zaštite. Prvi je dezodorans sa 48-časovnom anti-perspirant zaštitom koji ne ostavlja bele tragove na tamnoj tkanini a takođe sprečava pojavu žutih fleka na svetloj odeći. Budite sigurni da će crno ostati crno a belo biti još duže belo, pa će vaša omiljena odeća izgledati predivno i moći ćete da uživate u raznobojnim životnim trenucima sa pouzdanom zaštitom. Potpuno ženstven miris sa prirodnom svežinom. Bez alkohola i boja. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana.

NIVEA Dvostruki efekat ljubičasti dezodorans  - Vaša koža je mekša i glatka, tako da možete slobodno da se brijete i duže uživate u glatkim pazusima. Uz NIVEA dezodorans DOUBLE EFFECT vaša koža je mekša i glatka, tako da možete slobodno da se brijete i duže uživate u glatkim pazusima.  Sadrži prirodni ekstrakt avokada i pruža optimalnu kombinacija pouzdane 48h antiperspirant zaštite, nege i lepote.  Bez alkohola. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

NIVEA Dvostruki efekat beli dezodorans u spreju - Omekšana koža pazuha omogućava bliži prilaz korenu dlake  i produžava vreme između dva brijanja. Posebno je nežan prema vašoj koži i pruža 48h zaštitu od znojenja. Ima posebno svežu, nežnu  mirisnu notu:  više cvetnu - više zelenu - više mošusnu. Sa prirodnim sastojcima kao što su bergamot, frezija, ljiljan, jasmina i toplo sandalovo drvo. Bez alkohola. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

NIVEA Trenuci sreće dezodorans  - NIVEA Trenuci sreće dezodorans osvojiće sva vaša čula lepršavom i senzualnom mirisnom notom, čineći da se osećate srećno i ispunjeno. Zadržite svežinu i vitalnost za vreme bilo koje aktivnosti - kao da ste tek stavili dezodorans. Pruža vam osećaj svežine tuširanja, koji traje tokom celog dana. Sa ekstraktom bambusa i okrepljujućim mirisom pomorandžinog cveta, pruža pouzdanu 48h antiperspirantnu zaštitu. Ne sadrži alkohol. Dermatološki dokazano da odgovara koži.

NIVEA Angel Star Vrelina dezodorans u spreju - NIVEA Angel Star vrelina dezodorans pruža 48-časovnu anti-perspirant zaštitu. Njegov neodoljivi trendi miris izaziva pravi WOW efekat u svakoj prilici: na žurci, u šopingu ili u školi! Ne sadrži alkohol. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

makonda-tracker