Novi Dr.Hasuchka tuš gelovi

0
Prateći ritmove prirode, stručnjaci Dr.Hauschke formulisali su čeiri nova tuš gela, za srećan početak dana. Formulisani sa bogatim mirisima esencijalnih ulja, ostaviće na vašoj koži trag svežine i osećaj hidriranosti.
Dr.Hasuchka, foto promo
Dr.Hasuchka, foto promo

Parfimer Dr.Huaschke Jörg Zimerman ovako je opisao svoje traganje za mirisima u novoj kolekciji.

Lavanda i sandalovina - harmonija i mir

- Tražio sam elegantan, cvetni lavandim miris, i našao sam ga u lavandi koja raste na 1000 m visine. Ona nam donosi osećaj umirenosti i harmonije, ali i mladalačke svežine. Australijska sandalovina deluje iz pozadine, toplinom nalik na ambru. Za mene je ovo miris provansalskog sela koji  u zoru izranja iz magle na obroncima Azurne obale -.

Dejstvo: ulje lavande blago zagreva, zaceljuje, umiruje crvenilo i deluje kao antiseptik.

Badem - slatko utočište

- Želeo sam miris koji nas vodi od cveta do ploda, koji priziva sliku ranog prolećnog dana, tamo gde prozračno plavo nebo treperi iznad nežnik ružičastih cvetova koji poigravaju toplom vazduhu. Badem, ovde, ima prozračnost ružičastog tila, osvežen je bergamotom, ilangom, i ružom da bi se dobio svež cvetni dah. Smolasta baza mirisa sa vanilom vodi nas u svet slatkog, lenjog uživanja -.

Dejstvo: ulje gorkog badema štiti, ublažava iritacije, pogodno za suvu, osetljivu, pa i kožu beba.

Ruža - mistična zavodljivost

- Želeo sam bogat ali harmoničan miris, ali ruža ima tako mnogo. U ruži su sakriveni brojni mirisi: citrusni koji se šire kada se pupoljak otvara, začinski i drvenasti tonovi, kremasti miris zrele ruže. Želeo sam razigranu, i istovremeno zavodljivu ružu. Srce mirisa je cvetno, a baza kremasta i baršunasta, sa sandalovinom i vanilom -.

Dejstvo: harmonizujuća nega za sva stanja kože, posebno za zrelu, suvu ili osetljivu kožu.

Limun i limun-trava - iskričavo osveženje

- Kako napraviti nov citrus? Otkrio sam da esencijalno ulje korena đumbira ima citrusni miris, uz koji tako dobro ide limun-trava. U gornjim notama su limun i limeta, koji osvežavaju i toniziraju. Zajedno, ovi sastojci sklapaju energičnu harmoniju prozračnog, pa ipak pomalo egzotičnog mirisa. Dve će se vrste osoba pronaći u ovom mirisu: dinamične, vitalne i sportski nastrojene, ali i one kojima je potrebna dodatna koncetracija -.

Dejstvo: ulje limunove trave stimuliše cirkulaciju, umanjuje bol u mišićima, deluje protivupalno i antibakterijski.

makonda-tracker