Čista, blistava i mirisna koža

0
Tri nova Dahlia gela za tuširanje iz linije Natural & Care donose vam nove, uzbudljive mirise bogatstva prirode, za potpuno novo iskustvo čistoće i senzualnosti, dok novi Dahlia Losion za telo sa matičnim ćelijama alpske ruže, baziran na formuli bogatoj m

Novi Dahlia gelovi za tuširanje bogaćeni su gliceril oleatom, supstancom koja se nalazi u dragocenim uljima iz prirode, koja pomaže hidrataciju vaše kože i sprečava njeno isušivanje. Ovaj sastojak štiti lipidnu barijeru kože, sprečava gubitak vlage i održava njenu elastičnost. Blagotvorni ekstrakti iz prirode neguju i štite kožu od gubitka hranljivih materija, prilikom svakog tuširanja, a bogata, mirisna pena i prijatan osećaj čistoće pružaju osveženje celom telu.

Plum Blossom – Obogaćen je ekstraktom ploda šljive, koji ima snažno antioksidativno dejstvo i štiti vašu kožu od isušivanja, klimatskih uticaja i posebno je blagotvoran za problematičnu kožu. Vaša koža je nakon tuširanja nežna, glatka, kondicionirana i umirena, uz dugotrajan osećaj čistoće. Topao miris cveta šljive daće vam zavodljivu purpurnu auru ženstvenosti.

Inchi Splash – Gel za tuširanje s dodatkom moćnog ulja južnoameričke biljke Inka Inči. Ovo ulje je bogato esencijalnim omega masnim kiselinama i kožu štiti od isušivanja i iritacija. Održava hidro-lipidni balans vaše kože i sprečava gubitak vlage. Bogata pena ovog gela za tuširanje kožu čini izuzetno čistom, mekom i toniranom, a donosi vam bogat i uzbudljiv miris egzotičnog voća iz amazonskih krošnji.

Cotton Flower – Tuširanje postaće poseban užitak uz dodatak ekstrakta cveta nordijskog pamuka. Ekstrakt ovog cveta pruža koži detoksikaciju, zaštitu i remineralizaciju. Delikatnoj koži daje osećaj umirenja i posebno blage nege i čistoće. Lagana i svilenkasta pena obavija celo telo u mekan oblak svežine, čiji će miris ostaviti divan trag na vašoj koži i nakon kupanja.

Novi Dahlia Losion za telo sa matičnim ćelijama alpske ruže baziran je na formuli bogatoj matičnim ćelijama alpske ruže. Ovaj inovativni pristup nezi tela nastao je zahvaljujući izuzetnim rezultatima koje su preparati sa matičnim ćelijama ove retke planinske biljke imali u nezi i sprečavanju starenja kože lica.

Zašto smo za negu vašeg tela izabrali baš matične ćelije alpske ruže? Listovi alpske ruže su sjajni i zeleni tokom cele zime zahvaljujući posebnom zaštitnom dehydrin proteinu. Ovaj protein ima specifičnu moć da sprečava gubitak vode iz ćelija. Posebnom PhytoCell tehnologijom, iz listova alpske ruže razvijen je aktivni sastojak koji tretira suvu i stresiranu kožu i štiti ćelije kože. Revolucionarna metoda epidermalne regeneracije matičnim ćelijama alpske ruže pruža vašoj koži dubinski hidratantni tretman, sa čak do 40% više hidratacije, koja traje do 48 sati.

Matične ćelije alpske ruže aktiviraju mehanizam obnavljanja matičnih ćelija naše kože, osvežavajući i njene dublje slojeve i doprinose njenoj revitalizaciji. Vaša koža će vam biti zahvalna na osveženju i dodatnoj hidrataciji i uzvratiti vam zdravim, mladalačkim sjajem i vitalnošću.

makonda-tracker