Eucerin DermatoCLEAN: Sve što je potrebno da bi vaše lice bilo savršeno čisto

0
Pravilna nega podrazumeva na prvom mestu čišćenje kože. Da bismo pripremili lice za negu koja sledi treba na prvom mestu da uklonimo nečistoću sa lica, a da pritom ne isušimo kožu!
Eucerin DermatoCLEAN
Eucerin DermatoCLEAN

KAKO SE PRAVILNO ČISTI LICE?

Korak 1: Gel ili mleko za čišćenje

Što je koža suvlja, preparat treba da bude bogatiji.

Korak 2: Tonik

Idelan da osveži i tonira kožu

Plus: sredstvo za skidanje šminke za osetljivo područje oko očiju

3-u-1 preparati: veoma praktični, iako se najbolji rezultati postižu pravilnom čišćenjem lica u dva koraka.

Preparati za čišćenje lica treba da imaju specifične karakteristike: pH vrednost treba da bude što približnija pH vrednosti kože i ne smeju da narušavaju kiseli omotač kože

Obavezno je čišćenje kože i ujutru i uveče: Uveče, našem licu je neophodno da se oslobodi od šminke, znoja, sebuma i prljavštine sakupljene u toku dana.

Koža vredno radi u toku noći. Ujutru je treba očistiti od produkata metabolizma koji su nastali u toku noći.

NOVA DermatoCLEAN formulacija

Nova kombinacija veoma efikasnih supstanci za čišćenje i negu: Čišćenje sadrže izuzetno blag kompleks APG (alkilpoliglukozida) optimalno čiste zahvaljujući Glukozidima, PEM dobijenim prirodnim putem, u isto vreme su izuzetno blagi i imaju odličnu podnošljivost, čak i kod osoba sa veoma osetljivom kožom.

Nega

Supstance dobijene prirodnim putem: gliko-glicerol, hijaluronska kiselina i glicerin efikasno održavaju nivo vode u koži.

Mehanizam dejstva:

Koža je dobro očišćena i hidrirana

Koža se ne isušuje i prirodni kiseli film ostaje neoštećen

Koža može da diše bolje

Koža je optimalno pripremljena za negu

Supstance koje neguju kožu mogu bolje da se apsorbuju

DermatoCLEAN osvežavajući gel za čišćenje

Lagani penasti gel za čišćenje lica dubinski uklanja suvišne nečistoće, ostavljajući kožu svežom i čistom. Malu količinu gela stavite na vlažne dlanove i kružnim pokretima ih umasirajte na lice, a višak sperite toplom vodom. Obratite posebnu pažnju na T zonu i deo kože oko kose gde se skuplja najviše bakterija i nečistoća. Koristite dva puta dnevno, ujutru i uveče. Rezultati kliničkih istraživanja pokazali su da je zahvaljujući svojim sastojcima gel preporučljiv i za najosetljiviju kožu. Bez mirisa, namenjen je normalnoj i kombinovanoj koži. 

Pakovanje: 200.ml
Okvirna cena proizvoda: 773.35din

DermatoCLEAN Blago mleko za čišćenje

Bogato i efikasano, kremasto mleko oslobađa kožu dnevnih nečistoća i šminke, a istovemeno zadržava nivo hidriranosti kože. Čini kožu glatkom, mekom i osveženom. Malu količinu mleka stavite na dlanove i kružnim pokretima ih umasirajte na lice. Uklonite višak uz pomoć tufera ili isperite toplom vodom. Obratite posebnu pažnju na T zonu i deo kože oko kose gde se skuplja najviše bakterija i nečistoća. Koristite dva puta dnevno, ujutru i uveče. Rezultati kliničkih istraživanja pokazali su da je zahvaljujući svojim sastojcima mleko za čišćenje lica pogodno i za najosetljiviju kožu. Bez mirisa, pogodno je i za suvu i osetljivu kožu. Antibakterijski je, bez parfema i sapuna.

Pakovanje: 200.ml
Okvirna cena proizvoda: 773.35din

 

DermatoCLEAN Tonik

Tonik će pružiti talas svežine vašem licu i doprineti čistoći tena. Revitalizira i tonira kožu u završnom procesu čišćenja čineći je mekom, glatkom i hidriranom. Toner nanesite na lice nakon jutarnjeg i večernjeg čišćenja lica. Rezultati kliničkih istraživanja pokazali su da je zahvaljujući svojim sastojcima toner preporučljiv i za najosetljiviju kožu. Testiran je na osetljivoj koži, ne sadrži parfeme.

Pakovanje: 200.ml
Okvirna cena proizvoda: 773.35din

 

DermatoCLEAN 3u1 Micelarni gel

Praktično sredstvo za čišćenje, tonik i sredstvo za skidanje šminke oko očiju – u jednom preparatu

Idealan je kada žurite! 3-in-1 micelarni gel za čišćenje lica je sveži, lagani, fluid za čišćenje koji sadrži losion za čišćenje lica, toner i losion za uklanjanje šminke oko očiju. Uklanja šminku, nečistoće, tonira i hrani kožu dozvoljavajući joj da diše. Pruža koži lagani osećaj svežine. Tečnost nanesite na tufer i pređite preko celog lica uključujući i predeo oko očiju. Ne ispirajte. Kliničke i oftalmološke studije pokazale su da je pogodan i za osetljivu kožu lica i nežnu kožu oko očiju. Namenjen je svim tipovima kože i pogodan i za osobe koje nose sočiva. Pakovanje: 200.ml
Okvirna cena proizvoda: 843.74din

 

DermatoClean DermatoCLEAN Losion za skidanje vodootporne maskare i šminke

Ovaj nežni losion lako uklanja šminku, čak i vodootpornu maskaru štiteći kožu od dehidratacije. Nakon čišćenja losionom koža ostaje sveža. Ne iritira osetljivu kožu oko očiju i ne uznemirava njen prirodni balans. Losion dobro promućkajte pre upotrebe da pomešate dve faze. Nanesite losion na tufer i nežno pređite preko zatvorenog oka, bez trljanja i grubog pritiskanja. Klinički je i oftalmološki testiran na osetlijvom području oko očiju. Bez mirisa, pogodan je i za osobe koje nose sočiva. Preporučljiv je za sve tipove kože. 

Pakovanje: 150.ml
Okvirna cena proizvoda: 773.35din

makonda-tracker