Iznenadite sebe

0
Ukoliko želite da istaknete svoje oči, odlična maskara koja će povećati vaš volumen pravi je izbor. Uz tamniji ten i pojačanim trepavicama vaše lice će izgledati savršeno, a iz komanije Max factor preporučuju novu maskaru i rumenilo
False Lash Maskara
False Lash Maskara

Max Factor kremasto rumenilo, teksturom koja je laka za nanošenje i vašem licu daje blistavost i svežinu. Napravljeno je u tri nijanse koje će savršeno odgovarati svakom tenu. Max Factor Creamy Blush se nanosi direkno na obraze čime se obezbeđuje ravnomerno senčenje željenih delova lica. Cena rumenila je 998 dinara. Uz dobar ten vaše oči će istaći i odlična maskara, a iz kompanije Max faktor preporučuju jedinstvenu maskaru sa efektom veštačkih trepavica False Lash Effect, koja će vas u brzom, jednostavnom potezu oduševiti i iznenaditi, pružajući vam glamurozne, izrazito istaknute trepavice kakve nikada niste imali!

Max Factor Miracle Touch Creme
Ova nova maskara predstavlja Max Factorovu najveću četkicu ikad, koja dramatično zadebljava svaku pojedinačnu trepavicu od korena do vrha, u kombinaciji sa novom Liquid Lash™ formulom. Zajedno, one pružaju trepavicama neverovatan volumen i najbolje prednosti oba sveta – efekat i utisak veštačkih trepavica, ali bez nepraktičnosti.

Ksenija Konić

makonda-tracker