Maskenbal u salonu lepote

Manekenka Ivana Stanković ima savršeno blistav ten od kada se potpuno prepustila savetima svoje kozmetičarke, kod koje redovno odlazi na prijatne masaže i tretmane francuskim preparatima.
1
1 / 2

Od kada je pronašla kozmetičarku čiji su joj saveti preporodili lice, manekenka Ivana Stanković ima savršen ten, a uz to je pronašla i odgovarajuće pudere koji joj ne iritiraju kožu pa je za nju šminkanje postalo pravo uživanje.

- Za svoju izrazito osetljivu kožu, koja je bila sklona sušenju i burno je reagovala na promene temperature vazduha, ali i na šminku, zbog čega sam kao model izgubila mnoge poslove, pronašla sam, pre nešto više od dve godine spas u kremi koju je za mene napravio travar Miroslav. Ubrzo sam upoznala i kozmetičarku Dragicu, koja od tada redovno brine o mom tenu. Dopala mi se, ne samo kao stručno lice, već i kao osoba, a pored toga što kod nje uživam na tretmanu, ona mi svojom pozitivnom energijom ulepšava dan. Od kada slušam njene savete, tonus lica mi se znatno poboljšao. Iako ne volim čišćenje lica, ono se jednom mesečno podrazumeva, a najprijatniji trenuci u salonu su mi oni tokom kojih uživam na masažama, kako lica, tako i celog tela. Kozmetičarka mi preporučuje preparate marke Gelle, a koristim i kreme Dr. Hauschka i Sisley, dok sam za kućnu upotrebu od nje dobila posebno mleko za skidanje šminke, tonik za njegovo čišćenje i specijalnu kremu spravljenu na biljnoj bazi. Serume i ampule mi stavlja prilikom tretmana, koji je svaki put drugačiji i uvek zavisi od toga kakva mi je koža tog trenutka. Ponekad je masnija, drugi put bez sjaja od umora... Uvek koristim kvalitetnu šminku, a mom licu posebno prijaju puder Mac i dekorativnu kozmetiku Nivea.

makonda-tracker