Vremešne, a privlačne

Da i u poznijim godinama dame mogu izgledati i osećati se privlačno pokazuje glumica Dajan Kiton u filmu Samo ne ti, a stručnjaci iz kompanije Nivea visage preporučuju kako to postići bez plastične operacije.
0
1 / 2

Pedesete su godine kada konačno možete da odahnete i da se posvetite sebi, putovanjima, partneru i prijateljima. Previše ste zauzete uživanjem u malim životnim radostima, da biste bile zabrinute šta će vam novo život doneti. To žensko samopouzdanje i uživanje u životu, tokom godina dobija neko drugačije svetlo, ali svakako ne jenjava. Setimo se samo uzbudljive romantične komedije Samo ne ti, u kojoj Dajan Kiton igra pedesetogodišnju damu koja se zaljubljuje u Kazanovu, koga igra Džek Nikolson. Sigurno u sebi osećate tu istu radost života i želju da izgledate podjednako dobro koliko se osećate. Istovremeno, s godinama, neminovno se suočavate sa starenjem. Pad nivoa estrogena, ulazak u menopauzu i efekti UV zraka ostavljaju traga na vašem telu i licu. Koža gubi čvrstinu, vezivno tkivo slabi, a konture lica se opuštaju.

Iako je starenje prirodan proces, svakoj od nas potrebna je dodatna pomoć u vidu kreme za lice prilagođene specifičnim potrebama zrele kože da bi izgledale i osećale se savršeno. NIVEA VISAGE Expert Lift sa inovativnim lifting efektom je ekskluzivan i efikasan koncept osmišljen tako da odgovori na potrebe žena u pedesetim i šezdesetim godinama. Inovativna formulacija sa kombinacijom aktivnih sastojaka - hijaluronskom kiselinom i bioxlift-om (ekstrakt semena anisa), vidno oblikuje opuštene konture lica, kao lifting koji deluje iznutra. Možda vam zvuči nemoguće, ali ova linija proizvoda vidno zaustavlja znake starenja i vreme vraća unazad. Efekti su vidljivi odmah nakon nanošenja proizvoda. NIVEA VISAGE Expert Lift sistem za negu sa inovativnim lifting efektom sastoji se od dnevne, noćne kreme, kreme oko očiju i tonika.

TAGOVI: Dajan Kiton
makonda-tracker