Anew Vitale – savršena nega kože

0
Šta se dešava sa Vašom kožom posle 30. godine? Bez ulaženja u teme poput genetike, hemijskih procesa i slično, jednostavno koža u tim godinama počinje da reflektuje većinu vaših životnih izbora. U to spada ishrana, konzumiranje cigareta i alkohola, bavljenje s

Ipak, dobra strana vremena u kome živimo jesu naučna dostignuća i napredna tehnologija u svim segmentima života. Primer za to je ProEnergy kompleks koji podstiče stvaranje ključnog proteina za održavanje mladalačke strukture kože, pod nazivom Protein stresa 1 (SP1). Formula ProEnergy kompleksa stimuliše stvaranje proteina SP1 u ćelijama kože, čime se koža hrani, jača se njena struktura i vitalnost.

Kozmetika sa ovakvom formulom je preporučljiva za korišćenje, nakon 25 godina starosti, kao i svi anti-age proizvodi. Upravo je tada pravo vreme da počnete očuvanje kože i po mogućstvu, održavanje njenog izgleda što duže na tom nivou.

U cilju da stvori savršenu kolekciju za negu kože, kompanija Avon je radila na idealnoj formuli i stvorila je kolekciju Anew Vitale. Dnevna, noćna i  krema za predeo oko očiju, kao i gel za čišćenje lica, svakodnevno mogu da uklanjaju tragove stresa, umora i neprospavanih noći na vašem licu. Uverite se sami!

Četiri koraka za savršenu negu kože:

  • Počnite sa  čišćenjem kože
  • Zatim nanesite serum na ključna mesta na kojima ste primetili promenu na koži. Serum se uvek stavlja pre kreme.
  • Nakon toga nanesite kremu za lice i danju se uvek trudite da nosite kremu sa SPF faktorom.
  • Ovaj mali tretman nanošenjem kreme za oko očiju, tačnije ispod, ali vrlo pažljivo, jagodicom prsta

 

makonda-tracker