Weleda Skin Food - nepogrešiv izbor za negu lica i tela

0
Ako ste ikada bili sumnjičavi prema univerzalnim hranljivim kremama, Skin Food je tu da vas razuveri. Upotrebite je već ove zime na suvoj koži lica ili tela, da vidite razliku.

Skin Food ima moć dubinskog prodiranja i reparacije ispucale suve kože, kojoj je potrebna ekstra nega i zaštita.

Na bazi organhskog ulja suncokreta sa umirujućim uljem badema, pčelinjim voskom, ekstraktima ljubičice, ruzmarina i kamilice, prava je hrana za "gladnu" kožu koja deluje suvo, krto i umorno.Svi sastojci su 100% prirodni, a njen osvežavajući miris dolazi od prirodnih esencijalnih ulja lavande i slatke pomorandže.

Krema je, s razlogom, višenamenska - štiti kožu lica i ruku na hladnoći i vetru, neguje suvu kožu lica, koristi se kao maska za umornu kožu nakon provoda ili neprospavane noći, neguje suvu kožu tela, spas je za ispucale i grube delove tela poput laktova, a koristi se i kao maska za ruke.

Weleda Skin Food krema osvojila je više nagrada za prirodnu kozmetiku, a poslednja je nagrada časopisa Essentials za 2012. godinu ...the best-on-test products that will really work for you.

Među slavnim licima koja vole Skin Food Weleda navodi Bruk Šilds, Vinonu Rajder, Helenu Kristensen, pa i Viktoriju Bekam.

Proverite zašto je Weleda Skin Food stekla kultni status, a zima je pravo vreme za to.

Cene od 1244din (75ml) i 772din (30ml) dokaz su dobra krema ne mora biti skupa.

 

makonda-tracker