Beauty Reporter: Jesenji trendovi u šminkanju

0
O tome kako od prirodne lepotice za tren oka možete da postanete dijamantska kraljica, objašnjava naš stručni saradnik, Marko Nikolić, otkrivajući male tajne velikih šminkera
Foto: Guliver, Shutterstock, Story press
Foto: Guliver, Shutterstock, Story press

L’Oreal Paris Show je na nedavno završenom 32. Belgrade Fashion Weeku, u saradnji sa jednim od najvećih imena domaće modne scene, Draganom Ognjenović, otkrio tajne svetskih modnih pista i podelio s nama najnovije trendove šminkanja za 2013. godinu. Ispred ove velike kozmetičke kuće, make-up artista Marko Nikolić otkriva tri ultrapopularna trenda koji podrazumevaju prirodni, color i diamant look

L'Oreal maskara, 1.399 RSD

PRIRODAN LOOK
Lumi magigue puder u sebi ima čestice koje reflektuju svetlo pa koži daje svež i prirodan izgled, a ne na ten pokriven puderom. Bronzeri koji u sebi imaju sedefa, naneti na prava mesta kao što su jagodice, vilična kost i čelo, daće dodatni sjaj koži i ukoliko ne preterate sa zatamnjivanjem, ostavićete utisak kao da ste i dalje osunčane.
SAVET Birajte bronzer za nijansu tamniji od vaše boje kože i po mogućnosti da ima malo sedefa u sebi. Ukoliko ste plavuša, uzmite onaj sa komponentom boje kajsije, a ako ste tamnokosa, onda sa primesom crvenkaste. Da biste dale malo boje željenom tonu, sjaj za usne je idealna kombinacija za ovaj look jer omogućava dodatno reflektovanje svetla. Odaberite možda neku smeliju boju kao odlučniji akcenat. Posebno obratite pažnju na lakove za nokte koji u ovako neutralnom looku mogu biti idealan izbor, pogotovo što se smelije boje odlično slažu uz preplanulu kožu.

L'Oreal senka za oči, 799 RSD

Idealni izbor proizvoda za postizanje natural looka:

- True Match puder

- Lash Architect 4D maskara

- E2 CR Quad senka

- Glam Shine 6h sjaj za usne (nijansa 300)



COLOR LOOK

Sa hladnim mesecima boje su neophodne u paleti make-upa. Velika paleta proizvoda LOréal Color Look kolekcije pruža bezbroj mogućnosti za kreiranje različitih stilova. Pored toga što želi da uvek izgleda lepo, žena hoće da bude drugačija i da svoju lepotu istakne na različite načine. Uz L’Oréal Color Look, svaka žena će lako i brzo moći da zablista u svetlu najlepših boja. Sada su sve kozmetičke kuće uvele boje u svoje palete, i to ne samo karmina, već su tu i senke kao nosioci ovog trenda, kao i olovke intenzivnih boja. Inspiracija su osamdesete godine prošlog veka, disko, neon, kao idealna varijanta za večernje izlaske i razbijanje sivila oko nas.

 

Savršen izbor proizvoda za postizanje color looka:

- S3 CR Quad senka

- FL Telescopic

- 07 Rouge Caresse ruž

- CR le Khol (u boji )

 

 

DIAMANT LOOK

Dame su ubeđene da su dijamanti njihovi najbolji prijatelji, a L’Oréal veruje ženama. Iz tih razloga kreirao je diamant look koji u trenutku svaku ženu pretvara u kraljicu. Svetlucava dijamantska prašina i raskoš ove kolekcije, siguran su put do glamuroznog izgleda svake žene. 

L'Oreal Glam Shine sjaj za usne, 990 RSD

Idealni izbor proizvoda za postizanje diamantissime looka:

- Diamantissime maskara

- Diamantissime ajlajner

- CR le khol crna nijansa

- Lumi Magique puder

- Glam Shine Diamantissime sjaj za usne.

Marko Nikolić, make-up artista

Priredila: Jasmina Antonijević

 

makonda-tracker