Demi Mur: Oličenje lepote

0
Slavna glumica Demi Mur govori o tome kako je i zašto počela saradnju sa kozmetičkim brendom Oriflame i otkriva preparate bez kojih ne bi mogla da zamisli nijedan svoj dan

S: Imali ste do sada saradnju sa kozmetičkim komapanijama, pogotovo luksuznim premijum brendovima. Šta vas je privuklo Oriflameu?

- Oriflame nudi visokokvalitetne i luksuzne proizvode koji su dostupni modernim ženama širom planete. Dopada mi se činjenica da je ovo brend koji odiše strašću i osnažuje savremene žene.

S: Jeste li upoznati sa Oriflame brendom pre ovog projekta?

- Da, jesam, ali sam najvažnije stvari o njemu saznala tek pošto smo počeli saradnju na kolekciji More by Demi. Bilo je izuzetno uzbudljivo iskustvo za mene da budem gost na Oriflame zlatnoj konferenciji u Stokholmu, gde se proslavljalo 45 godina uspešnog poslovanja kompanije. Bila sam okružena velikim brojem žena koje sume iskreno inspirisale svojom neverovatnom energijom.

S: Šta predstavlja More u nazivu vašeg parfema?

- To je svakako igra reči uvezana s mojim imenom, ali mislim da predstavlja sve ono više što osobi koja ga nosi može da znači. Za mene je inspiracija da uvek budem najbolja.

S: Koji je vaš dnevni režim za lepotu?

- Moja nega je jednostavna. Svaki dan ujutro i uveče čistim kožu i hidriram je jednostavnim i proverenim preparatima bez mirisa.

S: Bez kojih kozmetičkih proizvoda ne biste mogli da živite?

- Maskare, hidratantne kreme i balsama za usne.

S: Šta biste uradili kada biste imali samo pet minuta za večernji make-up?

- Stavila bih pured, rumenilo, maskaru i neku boju na usne prigodnu za veče.

S: Koji je vaš savet za glamur crvenog tepiha i šta radite da biste se pripremili za neki veliki događaj?

- Kada se osećate dobro iznutra, osećate se fenomenalno i spolja

Beba Dragić

makonda-tracker