Vi volite sunce, ali ne i vaša koža

0
Kreme za zaštitu od sunca sada su mnogo kompleksnije, i osim faktora imaju sposobnost hidratacije, i supstance koji ih čine tretmanskim kremama za razne probleme kože. Jednom rečju, nove generacije zaštitnih krema za lice danas u potpunosti zamenjuju vašu dnev

Zaštita kože od sunca priroritet je vaše letnje nege, i najbolji način da je zaštitite od preranog starenja, iritacije i isušivanja.

Koža vašeg lica je specifična, i njoj treba svakodnevna UV zaštita koja će odgovarati baš vašem licu. Zato se zapitajte: koji je najveći problem vaše kože?

Moja koža je osetljiva, sklona crvenilu, alergična na sunce!

Pravi izbor je Bioderma Photoderm AR - SPF 50 UVA 33 - zaštitna tonirana krema za osetljivu kožu sklonu crvenilu. Photoderm AR sadrži jedinstven Biodermin patent Rosactiv® koji deluje upravo na glavni uzrok crvenila i proširenih kapilara, tako da prevenira i umanjuje njihovu pojavu. Cellular Bioprotection® patent podstiče prirodne mehanizme odbrane od sunčevog zračenja, štiti ćelijsku DNK i sprečava fotostarenje. Visoki UVA i UVB filteri omogućavaju optimalnu zaštitu kože. Zahvaljujući prirodnim pigmentima, krema se prilagođava boji vašeg tena. Nanesite je na očišćenu kožu 20 minuta pre izlaganja suncu, i obnovite nekoliko puta u toku dana, naročito nakon kupanja, znojenja ili brisanja kože.

 1.505 din

 

Moja koža je sklona pegama i flekama, i posle svakog leta sve ih je više!

Potražite RoC Soleil Protexion+ Anti-Brown Spots SPF 50+ kremu za zaštitu od sunca, specijalno formulisanu, sa ekstraktima soje koji regulišu lučenje melanina, pigmenta čije je neravnomerno lučenje odgovorno za tamne fleke.  Ova krema sadrži kombinaciju snažnih UV filtera širokog spektra zaštite od UVA i UVB zraka, u kombinaciji sa ekstraktima soje koji regulišu lučenje melanina. Krema je bez veštačkih mirisa i nekomedogena, pogodna i za osobe sa mešovitom i masnom kožom. Nanosite kremu svakog dana pre izlaska na sunce, na lice - ali i ruke, koje su takođe stalno izložene suncu i sklone stvaranju fleka.

Cena 1.634 din

 

Moja koža je masna i sklona aknama, uvek ih posle leta dobijem u gomili

Exfoliac Fluid  Solaire SPF 50 je visoko efikasna zaštita od sunca, sa najnovijom generacijom zaštitnih faktora. Dermapur HP® balansira lučenje sebuma, sprečava proliferaciju bakterija, a koži daje gladak i nežan izgled. Matirajuće čestice brzo otklanjaju višak sebuma.

Cena 2.084 din

 

makonda-tracker