Slavko Beleslin: Pet omiljenih kozmetičkih proizvoda

0
Voditelj navodi listu proizvoda bez kojih bi njegovi beauty rituali u velikoj meri bili nezamislivi ili sasvim drugačiji
Slavko Beleslin, foto: Marko Poplašen
Slavko Beleslin, foto: Marko Poplašen

Ne razmišljam mnogo kada kupujem sapune, uzmem one koji su najpoznatiji ili u tom trenutku imaju kampanju na televiziji. Osim u slučaju da u nekim starim radnjama ugledam onaj domaći zeleni sapun sa glicerinom i mirisom bora - i dalje ga seku na kocke i pakuju u providni celofan. Kad ga nađem, pravim zalihe.

Nivea Sport For Men gel za tuširanje, 210 RSD

Ne priznajem nikakve gelove za tuširanje, to je izmišljeno relativno skoro i akcenat je na mirisu, a ne na higijeni. Da sam hteo da pčela misli da sam voće, sačekao bih sledeću reinkarnaciju. Ipak, oni imaju sentimentalnu vrednost zbog subjektivnog osećaja da ase te stvari nikako ne mogu isprati - što vas uvek u mislma vrati na neko od crnogorskih letovajna. Biram Nivea Sport.

Gillette brijač, 920 RSD

Svi žileti na svetu su dobili ime po Gillette žiletima, što mi se čini kao dobra preporuka. Niko se naravno ne brije kao momci sa reklama, a pogotovo nije nasmejan kada mu upadne lopta u kupatilo, ali dok ih ovako lepo oštre mogu da zažmurim na sitne nelogičnosti. Moj izbor je Gillette Mach.

Svaki dezodorans koji nema slatkast miris meni je ok. Mada, iskreno sam fasciniran koliko momci i devojke u reklamama mogu da se ne kupaju kada stave pravi dezodorans - 24h, 48h zaštita...i koliko malih ljubavi u njima počinje tako što se neko drži za šipku u autobusu.

Hugo Boss, Summer Edition EDP 30ml - 4.002 RSD

Od parfema najbolje mi leži nota onih koje dobijem za rođendan. Bočica je uvek više nego što mogu da potrošim, pa se dešava da ih godinama kasnije pronalazim po kući i svaki put se obradujem kao kad sam ih dobio. U najlepšem sećanju mi je ostao jedan na kome je pisalo Boss što napominjem u nadi da bar neko od mojih najbližih čita ovu rubriku.

Jasmina Antonijević

makonda-tracker