baš sve što treba vašoj koži

Fillerina 12HA – Savršen tretman za regeneraciju i hidrataciju kože tokom jeseni

0

Tokom leta, pod uticajem sunca, UV zračenja i spoljašnjih faktora, dolazi do dehidratacije, gubitka elastičnosti, pojave vidljivijih znakova starenja, i koža samim tim postaje podložnija pojavi finih linija, bora, pigmentnih promena i oštećenja.

Fillerina 12HA osiguravajući dugotrajnu hidrataciju jača i zaštitnu barijeru kože.
Fillerina 12HA osiguravajući dugotrajnu hidrataciju jača i zaštitnu barijeru kože.foto: Promo

Ovaj period godine je pravo vreme da odgovorite na poziv koji upućuje koža i pružite joj zasluženu negu, ali i da se pripremite za predstojeći period budući da dalje kako temperature padaju i vazduh postaje sve suvlji, koža je sklona dodatnoj dehidrataciji.

 

Fillerina 12HA predstavlja vrhunsku dermokozmetičku inovaciju koja obezbeđuje neinvazivno popunjavanje bora, pruža dubinsku hidrataciju i pomaže u vraćanju volumena koži, posebno na mestima kao što su obrazi, usne i područje oko očiju.

 

Fillerina 12HA je savršen tretman za sve koji žele regeneraciju, dubinsku hidrataciju i anti-aging efekte bez invazivnih procedura
Fillerina 12HA je savršen tretman za sve koji žele regeneraciju, dubinsku hidrataciju i anti-aging efekte bez invazivnih procedurafoto: Promo

Ovaj revolucionarni tretman u svojoj jedinstvenoj formulaciji kombinuje 12 različitih molekula hijaluronske kiseline, različite molekulske mase, formulisane da prodiru u različite slojeve kože i pruže dubinsku hidrataciju i regeneraciju.

 

Fillerina 12HA osiguravajući dugotrajnu hidrataciju, ojačava prirodnu zaštitnu barijeru kože, pomažući joj da održi elastičnost i otpornost na spoljašnje faktore tokom zime. Ovaj tretman, primenjen tokom jeseni, predstavlja ključan korak u pripremi kože za hladnije vreme, obnavljajući njen sjaj i vitalnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fillerina (@fillerina.rs)

 

Kako Fillerina 12HA funkcioniše?

 

Fillerina 12HA koristi molekule hijaluronske kiseline različite molekulske mase, koji prodiru i u dubinske slojeve dermisa, pružajući ciljani tretman za hidrataciju, popunjavanje bora i vraćanje punoće.

 

Ova tehnologija omogućava koži da optimalno apsorbuje hijaluronsku kiselinu, čime se postiže vidljivo poboljšanje teksture i tonusa kože. Redovnom upotrebom, koža postaje glatka, zategnuta i mladalačkog izgleda.

 

Fillerina 12HA koristi molekule hijaluronske kiseline različite molekulske mase, koji prodiru i u dubinske slojeve dermisa, pružajući ciljani tretman za hidrataciju, popunjavanje bora i vraćanje punoće.
Fillerina 12HA koristi molekule hijaluronske kiseline različite molekulske mase, koji prodiru i u dubinske slojeve dermisa, pružajući ciljani tretman za hidrataciju, popunjavanje bora i vraćanje punoće.foto: Promo

Efekti:

  • Dubinska hidratacija
  • Smanjenje dubine i volumena bora
  • Lifting efekat
  • Povećanje volumena jagodica i usana
  • Obnavljanje strukture kože: kolagenih i elastičnih vlakana i ekstracelularnog matriksa

 

Fillerina 12HA je savršen tretman za sve koji žele regeneraciju, dubinsku hidrataciju i anti-aging efekte bez invazivnih procedura.

 

Korišćenjem ovog tretmana tokom jeseni, ne samo da ćete obnoviti kožu nakon leta, već ćete je i pripremiti za hladnije mesece, osiguravajući mladalački sjaj i punoću tokom cele godine.

 

Fillerina 12HA odličan je saveznik za smanjenje dubine i volumena bora
Fillerina 12HA odličan je saveznik za smanjenje dubine i volumena borafoto: Promo

 

 

makonda-tracker