Tajna lepote Liv Tajler

0
Vlasnica jednih od najdužih nogu i najpoznatijih usana među holivudskim glumicama, Liv Tajler, otkrila je kako se neguje i koja je tajna njenog dobrog izgleda
Liv Tajler, Stiv Tajler, foto: Profimedia
Liv Tajler, Stiv Tajler, foto: Profimedia

Tridesetpetogodišnja crnka je u intervjuu za Elle ispričala kako je njena majka, poznata pevačica i model Beb Buel, uticala na nju kada je nega u pitanju, ali i da je prava riznica korisnih informacija bila njena baka.

- Naučila me puno o doterivanju, sugerisala kako moram uvek dobro da mirišem i imam dodatno vreme za brigu o sebi. Od nje sam naučila stavri kao što je kako da na brzinu uredim nokte belom olovkom, ali i napravim zdravu kupku - rekla je Liv.

Lepa glumica otkrila je i kako neguje svoju bujnu kosu po kojoj je veoma prepoznatljiva, zbog čega je i zaštitno lice brenda Panten, ali i da se oko krema za lice savetuje sa ocem Stivenom.

- Koristim jako puno regeneratora i ostavim ga da deluje duže vreme. Kosa mi postane meka i poput paperja. Otac i ja imamo potpuno drugačiji pristup održavanju kose. On zna kosu ukrasiti i nakitom, kao i zamahnuti glavom napred pa nazad kako bi dobio na volumenu. S druge strane, uvek se konsultujemo oko krema za lice, on ih ima jako puno – dodala je Liv koja je istakla da zbog kože veoma pazi što jede i pije.

- Pokušavam da pijem puno svežih sokova kao i da jedem krastavce. Osećam kako mi je koža nakon toga blistava i hidrirana - objasnila je glumica.

makonda-tracker