Nela Mihailović: Moja beauty pravila

0
Glumica Nela Mihailović govori o svojih 5 beauty pravila, otkriva kojim preparatima postiže savršen ten i šta koristi od make-upa
Nela Mihailović, Foto: Milena Rakočević
Nela Mihailović, Foto: Milena Rakočević

Nokti

Dobar gen je učinio da bez ikakve posebne nege imam zdrave i jake nokte. Uvek koristim bezbojni, a u vrlo retkim prilikama namažem ih tamnocrvenim lakom.

Lak za nokte SEPHORA, 459 RSD

Kosa

Kosu farbam na svake tri nedelje i to Matrix farbom koja mojim vlasima daje svežinu i sjaj. Nakon svakog pranja, što je dva do tri puta nedeljno, kosu uvek feniram, zbog čega koristim i pakovanja. Često je to mešavina maslinovog ulja i jajeta,  ili pivo.

Farba za kosu MATRIX, cena po upitu.

Make-up

Moja dnevna šminka svodi se na maskaru i sjaj za usne, dok večernju upotpunjujem Kryolan tečnim puderom, maskarom MaxFactor 2000 kalorija, rumenilom i jačim karminom Chanel 39, Shiseido M9, ili Astor 103. Ipak, nigde i nikad ne izlazim bez parfema. Koristim Sensations Jil Sander.

Ruž za usne CHANEL, 1.820 RSD

Nega lica

Za negu lica godinama koristim dnevnu i noćnu kremu, antirid kremu za predeo oko očiju, ulje i tečni sapun za čišćenje lica kozmetičke linije Babor. Posebnu pažnju posvećujem čišćenju lica, nanošenju noćne kreme i antirida na lice pre spavanja. Uz to, jednom mesečno odem na tretman u salon Zorica.

Nega tela

Telo svakodnevno negujem mlekom za telo i najčešće Niveinim. Jednom nedeljno koristim piling ali ono što je najvaćnije - trudim se da pijem što više vode je to svakako najzdraviji način da kožu učinim lepšom i nežnijom.

Mleko za telo NIVEA, 285 RSD

makonda-tracker