Slavica Ćukteraš: Pin-up Girl

Kupka od morske soli sa maslinovim uljem, pravi je recept za relaksaciju pevačice Slavice Ćukteraš koja priznaje kako ne ume sama da se našminka, ali zato obožava da eskeprimentiše sa frizurama
0
1 / 4 Foto: Andreja Damnjanović

Make-up

Početkom godine obavezno radim azelacioni piling kože lica, on je veoma bolan, ali je zato izuzetno efektan. Skida sve ožiljke od bubuljica, pore, bore, ali i mrtav sloj kože koji se nataloži tokom godine. Jednom mesečno odlazim kod kozmetičara na čišćenje lica. Moja koža je tanka i osetljiva pa ako preskočim tretman, pojavljuju se bubuljice. Kod kuće redovno stavljam RVB Camphore masku za lice jer je ona savršena za tanku kožu i veoma umirujuća. Ne umem da se šminkam i zbog toga se uvek prepuštam rukama stručnjaka. Obožavam kozmetiku Juvena kojom i skidam šminku sa lica.

Telo

Pored osnovne nege tela, ono što volim da koristim jeste kupka od morske soli sa maslinovim uljem. Često se podvrgavam i pilingu tela, a još pre pet godina odustala sam od odlaska u solarijum. Kada sam na moru, celu kožu mažem kremom sa visokim zaštitnim faktorom i zbog toga je moja koža preko cele godine bela. Volim čist i beo ten jer smatram da je to mnogo zdravije. Na masaže odlazim samo kada me nešto boli, a ne upražnjavam čak ni one za skidanje celulita.

Kosa i nokti

Redovno se farbam i o tome vodi računa moj frizer. Koristim samo farbe Alfaparf  jer imaju savršene smeđe nijanse. Obožavam da idem kod frizera i u salonu sam svakog drugog dana. Inače, umem i sama da lepo sredim kosu. Ne volim dugačke nokte, ali zato obožavam crveni lak. U svom salonu u Šapcu odlazim na pedikir i manikir dva puta mesečno. Pre dve godine odlučila sam da koristim samo Opi gel za nokte.

Ksenija Konić

makonda-tracker