morate ovo probati

Pobedite prekomerno znojenje: Ovo će vam pomoći da rešite neprijatnog mirisa!

0

Preko 3 odsto svetske populacije, naročito mlađe osobe, pati od prekomernog znojenja, iliti hiperhidroze

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona se deli na dve vrste:

 

  1. Primarnu – nastaje kao posledica emocionalnih problema, anksioznosti, često se javlja u pubertetu i
  2. Sekundarnu – nastaje kao posledica poremećaja rada endokrinih žlezda, dijabetesa ili drugih ozbiljnih oboljenja.

Hiperhidoza može biti i fokalna, kada su znojenjem zahvaćeni samo pojedini delovi tela kao što su dlanovi, pazuh, lice, tabani.

Bilo koja vrsta da je u pitanju, imaju jednu stvar zajedničku: osobe koje pate od hiperhidroze u nekom momentu počnu da izbegavaju kontakte sa drugim osobama, nose široku, tamnu odeću zbog pojačanog znojenja, polako se povlače u sebe i postaju nesigurne…

Ako se Vi ili Vama draga osoba bori sa hiperhidrozom, znajte da je rešenje na korak od Vas.

 

Perspi-Guard Sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

 

Sprej
foto: Promo

 

 

Perspi-Guard® namenjen je za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans, već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 i uživajte u njegovom dejstvu!

 

makonda-tracker