isprobajte!

CLEAN SKIN PROIZVODI ZA SAVRŠENU KOŽU LICA: Bez crvenila, akni i nepravilnosti!

0

Bez obzira na to koji tip kože imate, pravilo je isto za sve – odgovarajuća nega je neophodna kako bi lice bilo čisto, a ten izjedančen. Na putu ka tom cilju pomoći će vam vrhunski antibakterijski proizvodi iz Belorusije, koji će vašu kožu preporoditi i učiniti je zdravom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čišćenje lica je prva stavka koju svi ispunimo, ali je jako bitan proces nakon toga. Predlažemo da nanesete laganu kremu koja momentalno vlaži i odstranjuje mastan sjaj. Takođe poravnjava i maskira pore. Krema se može koristiti i kao osnova za šminku. Poručite je klikom OVDE po ceni od 590 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

krema
foto: Promo

 

Maskirna KREMA-KOREKTOR protiv crvenila sa antibakterijskim efektom pomaže u sakrivanju upala, malih crvenih mrlja i vaskularne mreže. Otapajuća tekstura korektora omogućava lako i ravnomerno raspoređivanje sredstva po koži, a zeleni pigmenti savršeno maskiraju crvenila i pružaju koži prirodnu, zdravu nijansu. Po ceni od 590 rsd poručite ovaj korektor klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

krema
foto: Promo

 

Antibakterijska MASKA-FILM za problematične delove kože protiv akni sa crnim ugljem koristi tehnologiju dvostrukog dejstva. Antibakterijski kompleks blokira upale i sprečava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju pustularne elemente, otklanja osećaj nelagodnosti, isušuje i dopsrinosi brzom zarastanju upaljenih područja. Crni ugalj absorbuje višak masti i izbacuje toksine i prljavštine, sužava pore, jača zaštitne funkcije kože. Jednim klikom možete je poručiti OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

krema
foto: Promo

 

Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu proizvoda za negu lica i tela.

 

 

makonda-tracker