Tijana Dapčević: Buntovnica u svetu snova

Dok frizuru ume i sama da oblikuje, pop pevačica Tijana Dapčević priča kako telo relaksira tajlandskom i masažom sa vulkanskim kamenjem, posle čega se oseća kao preporođena
1
1 / 5 Foto: Dejan Milićević

MAKE-UP

Šminkam se za nastupe, kako na televiziji, tako i za koncerte. Već jedanaest godina sarađujem sa Markom Nikolićem i od njega sam mnogo toga naučila, pa sada i sama znam da našminkam lice. Ipak, za važne događaje kao što su snimanje spotova i glamurozni partyji biram pravi scenski make-up. Od dekorativne kozmetike već godinama koristim brend Mac. U predelu oko očiju šminku skidam vlažnim maramicama, dok celo lice čistim gelom Shiseido. Kod kozmetičara odlazim jednom u šest meseci, a u međuvremenu lice negujem prirodnim maskama.

 

TELO

Pored redovne higijene i tuširanja, kožu tela negujem specijalnom kremom koju mi redovno šalje moj brat od ujaka iz Amerike. Uoči sunčanja nikada nisam koristila kreme sa zaštitnim faktorom i to ne nameravam ni ubuduće. Ipak, mojoj koži najviše prijaju fantastične masaže na koje skoro svake nedelje idem u Lago di spa na Bežanijskoj kosi. Obožavam tajlandsku masažu, ali i onu sa vulkanskim kamenjem, a posle toga se osećam kao preporođena.

 

KOSA I NOKTI

Nokti uvek moraju da mi budu sređeni, kako na rukama, tako i na nogama. Već godinama idem u salon Vanila na Vračaru gde mi moja prijateljica Andrea radi manikir i pedikir. Obožavam da su mi nokti uredni, a odnedavno sam počela da koristim frenč manikir u gel tehnici. Tako su mi, kao mami koja je non-stop u kuhinji, nokti uvek sređeni. Kosu farbam godinama, a negujem je tako što je perem svaki dan, dok svakog trećeg stavljam masku. Šišam se na dvadeset dana, a frizuru oblikujem sama uz pomoć gela.

Ksenija Konić

makonda-tracker