za blistav osmeh

TRAČICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA: Za samo 990 dinara dobićete holivudski osmeh o kom ste oduvek maštali!

0

Da li i vi sanjate o biserno belim zubima, osmehu bez ustezanja i bez tragova kafe i cigareta? Varate se ako mislite da je jedini način da izbelite zube odlazak kod stomatologa!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sada ih možete sasvim bezbedno izbeleti sami kod kuće sa revolucionarnim 3D White tračicama!

 

Ove fantastične elastične trake koje na sebi imaju sloj gela za izbeljivanje zuba su, što je najvažnije, bezbedne za gleđ, a rezultati se vide već 4 dana nakon korišćenja. Izbeljuju zube izuzetno efikasno, a pritom se vrlo lako nanose i ne čine zube osetljivim. U pakovanju dobijate čak 14 kesica 3D White traka za izbeljivanje zuba, a svaka kesica namenjena je za jedan tretman. Svaka kesica sadrži gornju i donju traku koje se lako nanose na zube i čvrsto stoje na njima onoliko vremena koliko je potrebno.

 

hangar
foto: promo

 

 

Upotreba:

1. Izvadite trake iz kesice i uklonite zaštitni sloj.
2. Nanesite trake i to tako da deo sa gelom dodiruje zube i fiksirajte ih blagim pritiskom. Deo trake koji ostane „višak“ okrenite ka unutrašnjosti zuba i na taj način je pričvrstite.
3. Držite tračice na zubima pola sata, a potom ih skinite i bacite.
4. Uklonite vodom delove gela ako se desi da ostanu na zubima ili desnima nakon skidanja trake.

 

Za postizanje maksimalnih rezultata dovoljan je 1 tretman dnevno. Neka vaši zubi budu belji za samo nekoliko dana BEZ odlaska u ordinaciju i BEZ bola!

 

Poručite već danas pakovanje 3D White tračica po super povoljnoj ceni od samo 990 rsd za 14 tračica klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

 

makonda-tracker