jednostavno je

ČISTO LICE BEZ AKNI I CRVENILA: Uz ove antibakterijske proizvode imaćete savršenu kožu!

0

Predstavljamo vam vrhunske proizvode iz Belorusije koji će vašu kožu preporoditi i učiniti je zdravom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Većina tinejdžera ima problematičnu kožu lica zbog hormona koji divljaju u tom periodu, ali i osobe u kasnijem dobu mogu da se bore sa tim problemom, pogotovu kada obratimo pažnju na to koliko se nečistoća nalazi u vazduhu prosto je gotovo je nemoguće da nam lice bude potpuno čisto i izjednačenog tena. Koji god tip kože da imate, posebna nega je neophodna kako biste imali lepo lice.

 

Čišćenje lica je prva stavka koju svi ispunimo, ali je jako bitan proces nakon toga. Predlažemo da nanesete laganu kremu koja momentalno vlaži i odstranjuje mastan sjaj. Takođe poravnjava i maskira pore. Krema se može koristiti i kao osnova za šminku. Poručite je OVDE po ceni od 590 rsd ili pozovite broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Clean skin preparati za lice
foto: Promo

 

Maskirna KREMA-KOREKTOR protiv crvenila sa antibakterijskim efektom pomaže u sakrivanju upala, malih crvenih mrlja i vaskularne mreže. Otapajuća tekstura korektora omogućava lako i ravnomerno raspoređivanje sredstva po koži, a zeleni pigmenti savršeno maskiraju crvenila i pružaju koži prirodnu, zdravu nijansu. Po ceni od 590 rsd poručite ovaj korektor klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Clean skin preparati za lice
foto: Promo

 

Antibakterijska MASKA-FILM za problematične delove kože protiv akni sa crnim ugljem koristi tehnologiju dvostrukog dejstva. Antibakterijski kompleks blokira upale i sprečava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju pustularne elemente, otklanja osećaj nelagodnosti, isušuje i dopsrinosi brzom zarastanju upaljenih područja. Crni ugalj absorbuje višak masti i izbacuje toksine i prljavštine, sužava pore, jača zaštitne funkcije kože. Jednim klikom možete je poručiti OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Clean skin preparati za lice
foto: Promo

Ovo je samo jedan delić sjajnih beloruskih proizvoda za negu. Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu.

 

 

 

makonda-tracker