odlično rešenje

SJAJAN TRIK ZA LEPŠI OSMEH: Potrebno vam je svega 16 minuta za biserno bele zube!

0

Kada pitate nekoga šta je to što prvo primeti na drugoj osobi, 90% njih reći će vam da je to osmeh. Zašto je to tako? Zato što je samo jedan pogled dovoljan da bi se saznalo dosta toga, između ostalog, da li neko želi da nastavi upoznavanje i druženje ili odmah ga prekine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako na lošiji izgled zuba utiče dosta stvari, kada neko vidi naslage, žute nijanse i mrlje, pomisliće da je to zato što ne vodite dovoljno računa o oralnoj higijeni. Neće pomisliti da je to možda od genetike, ili su zubi stradali u trudnoći, na primer.

 

Zato, kada već imate priliku, zašto ne biste sredili svoj osmeh i pokazali se svetu kakvi zaista i jeste? Ne morate se više kriti iza ruku ili terati se da držite zatvorena usta kako se zubi ne bi videli… Postoji sjajno rešenje da ponosno pokažete svetu svoj divan osmeh!

Ola smile set predstavlja rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem. Dejstvom profesionalnih elemenata LED svetla i novog gela za izbeljivanje, zubi se mogu izbeliti od 2 do 8 nijansi.

 

hangar
foto: promo

 

Izbeljivanje traje samo 16 minuta! Ugrađeni tajmer automatski prekida akciju izbeljivanja nakon tog vremena, zatim ga samo isperete i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

 

Set uključuje USB LED svetlo, 3 olovke za izbeljivanje, 1 vodič za nijanse, 1 iPhone adapter, 1 Android adapter i uputstvo za korišćenje.

 

hangar
foto: promo

 

 

 

Ceo proces izgleda ovako:

  1. Nanesete gel za izbeljivanje. Skinete poklopac sa olovke i okrenete donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice. Nanesete tanak sloj gela na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.
  2. Povežete uređaj sa mobilnim telefonom.
  3. Umetnete i osvetlite LED svetlo. Stavite usnik u usta i osvetlite pritiskom na dugme na pakovanju. Usnik će svetleti sjajno plavom bojom. Opustite usne, nema potrebe da jako zagrizete. Slobodni ste za obavljanje više zadataka ili jednostavno da se opustite dok izbeljujete vaše zube. Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti.
  4. Ponovite. Za najbolje rezultate, preporučuju se uzastopne aplikacije za izbeljivanje svakog dana, tokom najmanje 7 dana ili dok se ne postignu željeni rezultati.

 

hangar
foto: promo

Ola Smile set sa 2 olovke za izbeljivanje naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od 5.310 rsd, dok set sa 3 olovke možete naručiti klikom OVDE po EXTRA SNIŽENOJ ceni od samo 4.999,99 rsd.


Ukoliko želite samo olovku za izbeljivanje, možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.900 rsd.

makonda-tracker