Jelena Janković i Svetlana Kitić na Izboru za naj majku i ćerku

0
U prepunoj sali Pozorišta na Terazijama u ponedeljak, 31. oktobra, kozmetička kuća Oriflame održala je već šestu godinu za redom neverovatno uzbudljiv i zanimljiv Izbor za naj majku i ćerku.
foto: Oriflame
foto: Oriflame

Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević, kao ovogodišnji voditelji, predstavili su publici deset parova finalistkinja koje su se svojski potrudile da zabave, nasmeju i šarmiraju svojim kreativnim nastupom, ali i da pokažu ljubav, bliskost i povezanost u međusobnom odnosu. Jedno je sigurno, žiri nikako nije imao lak zadatak, konkurencija je bila jaka, a laskavu titulu Naj majke i ćerke ove godine su ponele Olivera i Natalija Mirković, koje će imati priliku da uživaju u svom nagradnom putovanju u Švedsku i džeparcu od 1000 evra. Titulu najšarmantnijeg para ponele su Svetlana Kitić Magić i Mara Bogunović, a najkreativnijeg Vesna i Nevena Kovačević.

 

Izbor su svojim nastupima dodatno ulepšale Goca Tržan i Frajle, a događaju je prisustvovala i Jelena Janković sa majkom Snežanom, koje su zaštitna lica ovogodišnjeg Izbora. Dve svetske prvakinje, Ceca Kitić, najbolja rukometašica sveta i Jelena Janković, naša najbolja teniserka i nekada najbolja teniserka sveta, u jednom trenutku su zajedno bile na Oriflame sceni podržavajući Izbor, jedna kao takmičarka, a druga kao promo lice.

Prelep ambijent, zanimljivi nastupi, nasmejana lica u publici i na sceni je ono što opisuje ovaj nesvakidašnji Izbor.

makonda-tracker