Sjajan predlog

VRATITE LEPOTU SVOM OSMEHU: Na ovaj praktičan i efikasan način ponovo možete imati bele zube!

0

 

Jedan od najčešćih problema sa kojima se suočavaju pripadnici oba pola jesu žuti zubi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Do njihove pojave dolazi zbog raznih razloga, kao što su konzumiranje previše kafe, slatkiša, nepravilan i/ili neredovan način pranja zuba, genetika, itd. Stomatološke intervencije u tom pravcu dosta napreduju, međutim imaju i „jaku“ cenu, pa nisu pristupačne svima. Sada se to menja. U udobnosti svog doma, sami možete izbeliti zube, na potpuno siguran, bezbedan i efikasan način.

Ola smile set predstavlja rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem. Dejstvom profesionalnih elemenata LED svetla i novog gela za izbeljivanje, zubi se mogu izbeliti od 2 do 8 nijansi.

 

hangar
foto: promo

 

Izbeljivanje traje samo 16 minuta! Ugrađeni tajmer automatski prekida akciju izbeljivanja nakon tog vremena, zatim ga samo isperete i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

Set uključuje USB LED svetlo, 2 olovke za izbeljivanje, 1 vodič za nijanse, 1 iPhone adapter, 1 Android adapter i uputstvo za korišćenje.

Ceo proces izgleda ovako:

  1. Nanesete gel za izbeljivanje. Skinete poklopac sa olovke i okrenete donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice. Nanesete tanak sloj gela na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.
  2. Povežete uređaj sa mobilnim telefonom.
  3. Umetnete i osvetlite LED svetlo. Stavite usnik u usta i osvetlite pritiskom na dugme na pakovanju. Usnik će svetleti sjajno plavom bojom. Opustite usne, nema potrebe da jako zagrizete. Slobodni ste za obavljanje više zadataka ili jednostavno da se opustite dok izbeljujete vaše zube. Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti.
  4. Ponovite. Za najbolje rezultate, preporučuju se uzastopne aplikacije za izbeljivanje svakog dana, tokom najmanje 7 dana ili dok se ne postignu željeni rezultati.
hangar
foto: promo

Ola Smile set sa 2 olovke za izbeljivanje naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 4.399 rsd, dok set sa 3 olovke možete naručiti klikom OVDE po ceni od 6.630 rsd.
Ukoliko želite samo olovku za izbeljivanje, možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.900 rsd.

makonda-tracker