Sjajan predlog

ZAPOČNITE DAN SA OSMEHOM: U rekordnom roku izbelićete zube na ovaj potpuno bezbedan način!

0

Lep i blistav osmeh ulaznica je za svet u kome je sve moguće – sa njim ni nebo nije granica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Sa tim uverenjem, dugo i pažljivo su proučavane želje i potrebe potrošača, uz čiju pomoć je kreirano potpuno bezbedno i efikasno rešenje za profesionalno izbeljivanje zuba kod kuće. Preko 60.000 zadovoljnih korisnika širom sveta pokazuje nam da smo na odličnom putu. Pridružite im se i uživajte u svakom osmehu.

 

Ola smile gel formula razvijena je za izbeljivanje zuba, a da pritom ne ošteti gleđ. Gel deluje u kombinaciji sa klinički dokazanim elementima plave LED svetlosti i tako efikasno uklanja naslage na površini zuba za samo 16 minuta tretmana!

 

hangar
foto: promo

Ola smile set uključuje:

  1. Ola USB LED svetlo
  2. 3 olovke za izbeljivanje zuba
  3. Vodič za nijanse
  4. iPhone adapter
  5. Android adapter
  6. Uputstvo za korišćenje.

Trenutno je na sniženju i njegova cena iznosi 4.680 rsd. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Takođe možete poručiti i Ola set sa 2 olovke u paketu, po ceni od 4.720 rsd, klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

 

Ola smile olovka idealna je za upotrebu na teško dostupnim mestima, pogodna za one sa užurbanim rasporedom koji žele brzo vidljive rezultate.

 

hangar
foto: promo


Ola smile olovku poručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od 1.740 rsd, a uz nju dobijate i uputstvo za korišćenje.

 

Proizvod je 100% siguran, klinički je testiran i odobren od Ministarstva zdravlja. Ola smile gel za izbeljivanje je veganski, bez glutena, sa visoko kvalitetnim bezbednim sastojcima.

Vidljivost prvih rezultata naravno zavisi od stepena obojenosti i prirodne boje zuba. Nakon 4-5 aplikacija možete videti prve rezultate, a ako se tačno koristi, može se postići izbeljivanje do 8 nijansi. Preporučuje se korišćenje 1 aplikacije dnevno.

hangar
foto: promo

 

makonda-tracker