Ana Bebić: Pod maskom senzualnosti

Rukovodeći se parolom da je ono prirodno najlepše, pevačica Ana Bebić neguje osetljivu kožu svog lica, ali jednako važnim činiocima atraktivnog izgleda smatra i negovane nokte, kosu, kao i celo telo
0
1 / 5 Foto: Marko Sovilj

KOSA I NOKTI

- S obzirom na to da moj posao zahteva stalno tretiranje kose visokim temperaturama i različitim preparatima, nastojim da je negujem i raznim maskama povratim jačinu vlasi. Zahvaljujući mom frizeru Dejanu Lacmanoviću, ne moram mnogo da brinem jer on u svakom trenutku zna šta je najbolje za mene. Srećna sam što imam veoma čvrste nokte i nemam potrebu za nadogradnjom i gelovima za njihovo učvršćivanje. Ne koristim lakove u bež nijansi i one providne, a na ženi volim da vidim lepe nokte, a negovane ruke smatram prednošću i kod muškaraca.

TELO

- Smatram da negovana koža tela treba da bude imperativ svake žene jer se u njoj ogledaju pedantnost i briga o izgledu. Svoju kožu redovno negujem prirodnim pilinzima s kojima se na pravi način i bez mnogo oštećenja oslobađam svih nečistoća. Volela bih da imam dovoljno slobodnog vremena i naviku da redovno idem na masaže, a verujem da će se to i desiti u budućnosti. Parfeme biram na osnovu svog raspoloženja, a trenutno mi je broj jedan Prada.

MAKE-UP

- Nikada nisam volela niti praktikovala da svoje lice tretiram sa mnogo hemije. Veoma je osetljivo i najčešće koristim dečje kreme jer su blage i lepo hidriraju moju kožu. Moja kozmetičarka Ina Damjanović ima jedan lep savet kojeg se pridržavam, a on glasi: Što prirodnije,  to bolje! Kada je reč o dekorativnoj kozmetici, najviše koristim Max Factor proizvode. Svaka dama mnogo lepše izgleda ukoliko na sebi ima bar maskaru i malo rumenila. Pristalica sam natural šminke, pa čak i na nastupima svoju kožu ne opterećujem sa mnogo make-upa.

Danilo Mašojević

makonda-tracker