Jelena Tomašević-Bosiljčić: Moje beauty zapovesti

Pop pevačicu Jelenu Tomašević-Bosiljčić leto je inspirisalo da koristi jarke boje lakova za nokte, a blagosloveno stanje da, pored krema protiv strija koje preventivno koristi, blista više nego ikad ranije
0
1 / 4 Foto: Miloš Nadaždin

LICE

- Moje zlatno pravilo kad je u pitanju nega lica jeste da se treba dobro naspavati i koristiti kvalitetne kreme. Izuzetno važna je i higijena lica, pa svaki put temeljno skinem šminku, umijem se Shiseido penom i potom nanesem kremu iste marke koja mi veoma prija. Kod kozmetičara odlazim kad osetim potrebu i  tada se prepuštam temeljnom čišćenju jer su mi na vreme skrenuli pažnju da to ne radim sama. Piling povremeno uradim kod kuće, a nekad sam na lice stavljala masku od meda. Preko dana odmaram kožu, pa koristim samo Pupa rumenilo, maskaru Max Factor 2000 kalorija i sjaj za usne Lancome, a za večernje izlaske i koncerte podrazumeva se make-up jačih tonova, puder i senke Mac. Volim da ajlajnerom naglasim oči, mada mi se dopada i efekat smoky eyes.

TELO

- Na vežbe sam odlazila povremeno, ali sam sada svakodnevno u pokretu i puno pešačim. Kao trudnica ne idem na masaže koje mi inače najviše prijaju. Koža mi je u trudnoći elastična i glatka, ali preventivno koristim i preparate protiv strija. Pored toga, uživam u mirišljavim kupkama, kao i u onim koje služe kao blagi piling. Takođe, koristim i Nivea kupke i mleko za telo, a iako ne mogu da odolim parfemu Armani Mania, trenutno koristim Kenzo Indigo, kao i Versace Bright Crystal. Moj organizam se pored svega najbolje oseća kada se hranim raznovrsno i zdravo.

KOSA I NOKTI

- Posle svakog pranja kose na vlasi stavljam pakovanje, a redovnim skraćivanjem krajeva održavam ih zdravim. Pošto mi je kosa često izložena feniranju, uvijanju i peglanju, odmaram je kada nemam obaveze i stavljam hranjive fluide na krajeve. Volim da menjam boju kose, mada mi se najviše dopada kako mi stoji svetlija nijansa smeđe, takozvana med boja. Nokte negujem u salonu Body&Nails kod Ivana i Stevana Dogandžića. Prosto da ne poverujete kako muškarci umeju da srede ženske nokte. Iako najčešće nosim francuski manikir, leti umem da namažem crvenu, ljubičastu i ciklama boju.

Jasmina Antonijević

makonda-tracker