Goca Tržan: Tamna strana lepote

Pevačica Goca Tržan otkriva da je najponosnija na svoju kožu koju pažljivo i sa mnogo truda neguje kako ne bi izgubila na svojoj elastičnosti, i govori na koji način brine o svojoj kosi koju je izlagala mnogim eksperimentima
0
1 / 4 Foto: Andreja Damnjanović

KOSA I NOKTI

- Mnogo sam eksperimentisala sa svojom kosom, i sa oblikom i sa bojama, zato jako vodim računa o njenom zdravlju i negujem je Paul Mitchell preparatima. Njihov keratinski tretman za kosu je najluksuznija stvar koju možete pružiti svojoj kosi, tako da sebi redovno priuštim ove tretmane. Opsednuta sam negom, a ruke nisu izuzetak. Mislim da su ruke i negovani nokti ogledalo svake žene. Bar dva puta mesečno idem kod manikira i ojačam svoje nokte gelom sa francuskim manikirom, a jednom nedeljno posećujem pedikira. Obožavam te ženske rituale, posete kozmetičkim salonima i malim ugađanjima svom telu.


MAKE-UP

- Imam masnu kožu, zato idem na kozmetičke tretmane bar jednom mesečno. Na svakodnevnom nivou lice negujem samo tonikom za čišćenje sebuma i čistim ga kolagenom u gelu. Volim šminku i veoma vodim računa o svom make-upu. Za televizijska snimanja i fotografisanja me ulepšava moj šminker Srđan Petković i njemu prepuštam sve odluke kada je reč o tome kako bi trebalo da budem našminkana. Najviše koristim MAC kozmetiku, ali ima mnogo interesantih kozmetičkih proizvoda koji mogu da se kupe u Inglot-u.


TELO

- Moja koža je moj najveći ponos! Mislim da imam najlepšu kožu na svetu i trudim se da je sačuvam po svaku cenu. Retko se sunčam, mažem se redovno, pružam svojoj koži najbolje, da bi još dugo bila zategnuta i svilenkasta. Jednom nedeljno idem na masaže, a moj maser Peđa Filipović tačno zna šta mi je uvek potrebno. Obožavam Renergique kreme i maske za telo sa mirisom meda i čokolade, do sada sam potrošila na kilograme ovih preparata, ali kada se pomirišem i dodirnem svoju kožu shvatim da je sve vredelo.

Danilo Mašojević

makonda-tracker