Ana Štajdohar: Sjaj sa ukusom vanile

Lepa koža pevačice Ane Štajdohar rezultat je njene brižne nege, pre svega redovnog vežbanja nakon kojeg praktikuje masaže, a preparatima koji mirišu na čokoladu i vanilu postiže njen baršunasti izgled
0
1 / 4 Foto: Marko Sovilj

KOSA I NOKTI

- Nakon svakog pranja pakujem kosu raznim pakovanjima i volim da ih menjam, a trenutno koristim Gliss Hair Repair firme Schwarzkopf. Farbana plava kosa je veoma razmažena i zahtevna. Imam utisak da nikada ne može da bude potpuno zdrava koliko god da joj udovoljavate. Zbog prirode posla veoma sam čest gost frizerskog salona Sfinga. Kosu gotovo da i ne perem kod kuće, a ne volim sama ni da sređujem nokte. Ranije sam imala dugačke, ali me je želja za tim davno napustila. Kratki uredni nokti su moj izbor. Volim da eksperimentišem sa bojama lakova i uvek uklapam nijansu sa odevnom kombinacijom. Najčešće kupujem Maybelline lakove.

TELO

- Tela najviše negujem kvalitetnim kozmetičkim preparatima iz Body Shopa kolekcije, ali redovno upražnjavam i aerobik. Nakon tretmana epilacije, tačnije laserske detepilacije, koža na nogama i rukama mi je postala baš svilena, pa moram posebnu pažnju da posvetim njenoj nezi. Omiljeni preparati za negu tela su mi oni koji mirišu na čokoladu i vanilu, pa ljudi žele da vas pojedu. Kada je reč o masažama ne moram nigde da idem jer kod kuće imam dečka koji to najbolje radi.

MAKE-UP

- Verovatno zvuči neočekivano, ali nikada do sada nisam otišla na neki kozmetički tretman. Išla sam na konsultacije u vezi sa negom lica, ali sam uvek sama brinula o tome. Nikad nisam imala problematičnu kožu. Svakodnevno koristim Garnier Fresh Essentials Cleansing gel wash ili Clean Clear Deep Cleansing Lotion, a jednom nedeljno upotrebljavam L`Oreal Pure Zone piling za lice. Šminkam se svakodnevno, osim kada sam kod kuće, na aerobiku i na plaži. Privatno preferiram prirodni make-up, dok u okviru posla koristim intenzivniju šminku. Najviše koristim kozmetiku brendova Garnier i L`Oreal.

Danilo Mašojević

makonda-tracker