ne krije o čemu je reč

BOTOKS NE DOLAZI U OBZIR, KUNE SE U OVO ULJE: "Najseksepilnija baka na svetu" otkrila SVE tajne svog mladolikog izgleda

1

Zvanično najprivlačnija baka na planeti užasava se igala, tako da estetski zahvati nemaju veze s njenim atraktivnim izgledom

foto: Instagram
foto: Instagram

Đina Stjuart ima 49 godina, mada joj verovatno ne biste dali toliko. Najzgodnija baka na svetu trudi se da izgleda mladoliko, a da bi joj to pošlo za rukom, išla je na krioterapiju, tj. zamrzavanje tela na temperaturama nižim od 110 stepeni u trajanju od tri minuta, piše Mondo.

 

Kaže da je probala razna tretmane, čak i neke prilično uvrnute, a krioterapijom, koju koriste i sportisti za lečenje povreda i oporavak mišića – nedavno je osvežila kožu.


Ona, za razliku od mnogih drugih, ne želi da ubrizgava botoks jer se plaši igala, ali otkriva da je njena tajna mladolikosti i ulju šipurka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Stewart (@worldshottestgrandma) on

 

Pored nege kože, najseksepilnija baka pazi i na ishranu, pa tako unosi namirnice bogate proteinima i izbegava kafu, ali priznaje i da joj je čokolada slaba tačka, te da tome ne može da odoli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Stewart (@worldshottestgrandma) on


Inače, Đina je prozvana najseksepilnijom bakom 2018, kada je na izboru za Miss Maxim u Australiji pobedila upola mlađe devojke!

 

 

makonda-tracker