Organska šminka za negu kože

0
Stigao je Prirodni glamur, jesenje-zimska linija organske šminka za negu kože...

Ovde su se neke stvari pomešale - pomislićete. Šminka i organska nega.

Zapravo, nije. Dr.Hauschka brend preneo je svoje stroge kriterijume o tome šta sme da uđe u sastav preparata koji se nanose na kožu i u svoju dekorativu. Organski sastojci, bilo da je reč o uljima, esencijama, pigmentima... pažljivo su probrani tako da neguju kožu i čuvaju je od spoljnih uticaja. Tako ćete biljku vidac naći u preparatima koji se nanose na očnu zonu, a zečju detelinu sa regenerativnim svojstvima u tečnim puderima, dok će preparati za usne sadržavati biljna ulja i voskove za zaštitu i negu.

Nakon sastava, Dr.Hauschka timovi brinu o tome da mineralne pigmente doziraju i kombinuju tako da budu u trendu, ali takve da pre svega naglase prirodnu lepotu lica. Spektar boja je izuzetno dobar za kombinacije: omogućava vam da iskombinujete četri boje u paleti senki, dve u ajlajner-olovci, i dobijete nekoliko zanimljivih dnevnih ili glamuroznih večernjih kombinacija.

Dr.Hauschka Natural Glamour Olovka za oči ima dve boje, plavu i sivu. Sivu nijansu predlažemo za dan, plavu za večernji look kako biste naglasili dubinu pogleda.

Možete uokviriti celo oko ili samo gornji kapak, zavisno od oblika vašeg oka.

Dr.Hauschka Natural Glamour Paleta senki nudi boje u nijansama sive, plave i braon boje zemlje. Svetloplava će otvoriti vaše oko i dati vedar, dnevni izgled, a u kombinaciji s braon bojom dobićete neobičnu nijansu koja će dati tajanstven izgled oku.

Tamnosiva i tamnobraon - prava je kombinacija boja da naglasite konture oka za sofisticiran večenji izgled. 

Dr.Hauschka Natural Galmour Sjaj za usne 06/ kupina naglasiće boju vaših usana i pobrinuti se ne samo da deluju sočno, nego i budu meke i hidrirane tokom celog dana.

Dr.Hauschka Natural Glamour Balansirajući puder upoznali smo na proleće i već znamo da je nenadmašan za mat završni dodir. Osim što matira ten i ostavi svilenkasti osećaj na koži, on i reguliše lučenje masnoće i duže čuva šminku na licu.

I jedan mali trik: nanesite ovaj puder i na očnu zonu, jer će pomoći da bolje fiksirate maskaru i senku.

 

makonda-tracker