Ivana Višković: Mit o biseru

Otkako je pronašla savršenu boju kose, voditeljka TV Avala Ivana Višković prilagođava joj izbor šminke, pa je najzadovoljnija kada koristi ružičasto rumenilo i karmin boje čilija
0
1 / 4 Foto: Andreja Damnjanović

KOSA I NOKTI

- Oduvek sam kosi posvećivala posebnu pažnju, tako da su mi njena čistoća i oblik najvažniji, a o mojoj frizuri već godinama brine frizerski studio Negran. Pažljivo biram šta stavljam na kosu i trenutno koristim Sebamed šampon i Keune pakovanje. Već dugo stavljam sve nijanse, od zlatno-plave do boje šargarepe, i zbog svetlog tena mislim da mi one najbolje stoje. Volela bih da sam hrabrija i da se jednom ošišam na neku retro bubi frizuru koju obožavam, ona bi na mojoj boji kose baš došla do izražaja. Sama brinem o svojim noktima, preferiram kraću dužinu i lakove u crvenoj, bordo, ljubičastoj ili nijansi boje kože.

MAKE-UP

- Pošto godinama ustajem rano zbog Jutarnjeg programa, ujutro su mi najvažniji umivanje hladnom vodom, a potom nanošenje losiona i dnevne kreme na lice. Već duže vreme prijaju mi proizvodi Avene obogaćeni termalnom vodom i svakodnevno radim piling lica Clinique Day Scrub kremom. Moj savet je da se ne jede izuzetno slana hrana koja potom traži vodu jer će se to sve videti kada ustanemo. Već nekoliko godina koristim Sebamed antirid i vidim rezultate. Moj dnevni make-up sastoji se od Collistar korektora, maskare Max Factor 2000, ružičastog rumenila Clinique, Max Factor karmina boje čilija ili labela. Za večernje izlaske stavim malo senke, a pošto volim crvene i bordo karmine, svakako istaknem usta. Stari dobri medicinski sapun pokazao se najbolji čak i za jaču televizijsku šminku.

TELO

- Obožavam mirišljave kupke, posebno one sa vanilom i medom. A otkako sam od svog deteta pozajmila mleko za telo Sebamed, nije mi palo na pamet da ga zamenim drugim. Nisam sportski tip, ali upravo krećem sa časovima tenisa. Ne koristim posebne preparate protiv celulita i strija, pazim šta jedem, ali me taj teror mladosti i savršenstva u svetu u kome živimo za sada mimoilazi. Već godinama koristim Cacharelove parfeme, naročito Amor Amor. Zimi je neizbežan Chopardov Casmir, a kad mi dosade slatke note, zamenim ih osvežavajućim Calvin Klein mirisom.

Jelena Kulović

makonda-tracker