rešenje je tu

MORATE ISPROBATI: Blistava koža lica za samo par minuta uz pomoć biljaka i povrća!

0

Pravi izbor za svaku damu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pravilna ishrana je jedan od najvažnijih faktora koji utiču na starenje kože lica. Povrće i biljke predstavljaju izvor nutritienata, mikroelemenata i vitamina. Oni pomažu pri detoksikaciji i čišćenju kože, čineći je glatkom i sjajnom. Koži lica je potrebna pravilna ishrana, baš kao i celom telu. Reč “detoks” potiče od reči detoksikacija i znači uklanjanje toksičnih, nezdravih supstanci. Zeleno povrće se veoma dobro percepira kao proizvod za negu lica zbog asocijacije: ako je povrće dobro za telo, zašto ne bismo njime negovali kožu, pošto je korisno i za naš organizam?



Koža prvo treba da se dobro očisti. Tonik fresh je osvežavajući aktivan koktel za kožu na bazi ekstrakata zelenog povrća i biljaka. Zdravo povrće i zelene biljke štite kožu od oksidativnog stresa i poboljšavaju tonus kože. D - pantenol promoviše proces regeneracije kože i njenu obnovu, kao i nestanak crvenila. Cena tonika je 420 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

 

foto: Profimedia

Formula bez sulfata u kombinaciji sa mekim surfaktantima omogućava nežno čišćenje bez isušivana. Artičoke, brokoli, ruzmarin, rukola, aloe, maslinovo ulje štite kožu od oksidativnog stresa, pomažu u borbi protiv negativnih faktora životne sredine i poboljšavaju tonus kože. Ovaj kremasti šejk je favorit mnogim damama koje vole pravilnu i prirodnu negu. OVDE poručite kremasti šejk, po ceni od samo 430 rsd, ili pozovite na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

 

foto: Profimedia

Serum-nektar je energetski napitak za toniranje i hidrataciju kože. Proizvod se koristi pre nanošenja kreme radi poboljšanja njenog delovanja. Ekstrati artičoke, špargle, brokolija, ruzmarina, krastavca, rukole žalfije, listova masline štite kožu od uticaja stresa iz životne sredine, pomažu pri aktiviranju metaboličkih procesa, uklanjaju toksine i poboljšavaju ćelijsko disanje. Hidrantni kompleks čini kožu suptilno čvrstom i glatkom. D - pantenol podstiče proces regeneracije, obnavlja kožu i uklanja crvenilo. Ulje semena grožđa i noćurka su bogati vitaminom E i esencijalnim masnim kiselinama. OVDE poručite serum nektar, po ceni od samo 450 rsd, ili pozovite na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

 

foto: Profimedia

 

Sorbe za piling je delikatno lekovito sredstvo za nežno obnavljanje kože. Mekane piling granule pomažu pri čišćenju kože lica od zagađujućih materija i mrtvih ćelija, pri čemu je ne povređuju. Cena ovog sjajnog pilinga je 450 rsd, OVDE ga poručite i uverite se u kvalitet Vege Vita Detox proizvoda, ili pozovite broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

 

 

 

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

 

 

makonda-tracker