Galeb Nikačević: Odraz slobode i hrabrosti

Voditelj MTV Adria Galeb Nikačević veoma malo pažnje posvećuje svom izgledu, a jedino što mu pruža istinsko zadovoljstvo jeste da svoje telo ukrasi tetovažama
1
1 / 3 Foto: Marko Todorović

KOSA I NOKTI

Svoju kosu nikada nisam doživljavao kao važnu i dominantnu. Perem je kada je prljava i to je otprilike to. Jedan sam od onih koji sve probleme sa kosom rešava kačketom. Bio sam kod frizera pre mesec dana, a poslednji put pre toga negde u oktobru ili septembru prošle godine. I sada sam otišao, jer su moji prijatelji insistirali da se ošišam. Otkrio sam pedikir relativno skoro i mogu da kažem da nalazim taj ritual vrlo ugodnim i korisnim. Kod manikira sam bio jednom i to iz čiste dosade. Imam neku kremu za ruke, ne znam ni kako se zove, a iskren da budem ne znam ni gde mi stoji.

LICE:

Kod kozmetičara ne idem. Možda imam sreće zbog toga, ali ne bavim se negom lica. Osim toga što se umivam sapunom, nijedan drugi proizvod ne koristim. Ne znam šta je antirid, a negom podočnjaka se zaista nikada nisam bavio. Ne brijem se, a ponekad trimujem bradu. Ne pamtim kada sam poslednji put koristio brijač, jer nemam veliku bradu, a kada je pustim, izgledam kao musavi tinejdžer.

TELO:

Volim da se tetoviram, pa mesta na kojima imam tatoo redovno mažem mlekom za telo i kremama za sunčanje sa jakim faktorom zaštite, ali dalje od toga ništa. Voleo bih da idem na masaže, ali me iz nekog, vrlo verovatno potpuno glupog razloga mrzi i sve mi je preče od toga, a masaže se setim samo kada me nešto boli. Nemam omiljeni parfem, a jedino ne podnosim miris kokosa. Koristim jeftine dezodoranse i parfeme koje mi neko pokloni, pa ih nikada sam ne kupujem. Za spremanje za izlazak mi je potrebno od jednog do tri munuta.

Ksenija Konić

makonda-tracker