Danica - Nina Radojičić: Lutka sa naslovne strane

Naša predstavnica na Pesmi Evrovizije, Danica - Nina Radojičić, otkriva šta sve prethodi njenom originalnom izgledu, a u svoje trikove ubraja maštoviti način šminkanja i jarke boje lakova za nokte
0
1 / 4 Foto: Milena Rakočević

MAKE-UP

- Umem lepo da se našminkam za sve prilike, mada se trudim da imam što manje šminke na licu, posebno što često koristim tešku scensku dekorativnu kozmetiku koja je naporna za kožu. Preko dana obično stavim samo ten, rumenilo i maskaru, a za večernje izlaske make-up upotpunim senkom i sjajem za usne. Najvažnije što sam naučila jeste to da neposredno pred šminkanje nanesem kremu za lice Vichy Aqualia Thermal kako bih zaštitila pore i sprečila upalu kože. Inače, koristim i proizvode marke Mac, L'Oreal i Max Factor.

 

TELO

- Od preparata za negu kože tela koristim mleko za telo Garnier Intensive 7 Days za veoma suvu kožu. Za masaže nemam vremena. Kreme sa zaštitnim faktorom koristim samo leti tokom sunčanja. Za negu lica koristim isključivo preparate koje kupujem u apoteci, a trenutno mi najviše prija hidratantna krema iz linije Vichy Aqualia Thermal i Vichy termalna voda.

 

KOSA I NOKTI

- Ne dopadaju mi se veštački nokti i uglavnom sama sređujem svoje nokte iako sve češće odlazim na pedikir. Nokte volim da lakiram jarkim bojama kao što su žuta, roze, plava, tirkizna, ljubičasta. Sa kosom najviše volim da eksperimentišem. Vrlo često menjam i boju i frizure. Moja frizerka je zadužena za njenu negu, a uglavnom to postiže različitim pakovanjima koja vlasima vraćaju sjaj i kvalitet posle farbanja.

Ksenija Konić

 

 

makonda-tracker