uvek umerena u svemu

NJENE SAVETE MOŽE DA USVOJI SVAKA ŽENA: Lepa Ranija od Jordana otkrila TAJNU svoje mladolikosti ― BEZ BORA u 47. godini

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

yyy

12-05-2020 12:05h
Žena njenog nivoa, standarda sigurno ima odličnu njegu i ne rinta po kući za mužem, djecom kućnim ljubimcem... Naravno da će odlično izgledati.

mira

12-05-2020 22:30h
@yyy
Imaju i mnoge druge , i novac ,i dobru negu , ali im ne vredi. Sve je to do ličnosti.

Snezana75

12-05-2020 15:57h
Stvarno prelepo izgleda. Ima tu i genetike, ali i zivota bez stresa. Slazem se, ne treba bacati velike pare na preparate zbog izvikanog imena, vec gledati da je dobar kvalitet. Ja licno koristim kremu magija pcele, koja je napravljena od pcelinjeg otrova i skroz je prirodna. Mogu vam reci da sam prezadovoljna. Jeste da ne izgledam kao Ranija od Jordana, ali sam zadovoljna za svoje godine.

mira

12-05-2020 22:19h
Prvo što primetim je da je kraljica jedna odmerena i jednostavna osoba koja se nije zanela i izgubila tlo pod nogama. Mnoge žene na njenom mestu bi potonule u bacanju novca na sve i svašta, a Ranija priča o umerenisti. Ovo što govori se sasvim uklapa sa onim kako se ponaša i kako izgleda. Sva je nenametljiva i prefinjena, a baš takva ostavi utisak gde god se pojavi . Zato što je to ona , bez maske i laži !
Mnoge žene greše kada misle da će prekomernim pirlitanjem privući pažnju. Punu pažnju zavređuju žene koje su spontane i prirodne, i sa izraženim stilom.
Mnogo puta sam napisala da je kraljica Ranija jedna od retkih žena na svetskoj javnoj sceni koje su vredne divljenja! Za žene koje ne znaju kako treba da izgleda i da se ponaša prava žena , neka gledaju kako to radi Ranija.
Ali , nema tu puno učenja, sa stilom i finoćom se žena rađa!
Meni je Ranija draga kao osoba , kao da je poznajem!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: