nosite sandale s puno samopouzdanja

REVOLUCIJA U NEZI: Saznajte kako da sredite pete u kućnoj varijanti i pripremite ih za otvorenu obuću!

0

Meke, lepe i uredne pete su imperativ kod žena, naročito u otvorenoj obući. Uskoro kreće sezona sandala, japanki, nanula, papuča... Naporno je i skupo stalno ići u salon radi sređivanja stopala.

foto: Promo
foto: Promo

 

Ako vam je dosadilo da „gulite“ pete sa 3 različite turpije i mažete ih sa još 8 krema i da i dalje izgledaju manje-više isto, pogledajte ovo revolucionarno rešenje!

 

Čarape! Da, tako je – čarape! Ali ne obične, već SPA GEL čarape! Po čemu su tako posebne? Po biljnim uljima koje u sebi imaju! Naime, njihova unutrašnjost je obložena gelom od mineralnih ulja koja čine stopala mekšim + vitaminom E. Dovoljno je samo 20 minuta u toku dana kako bi vam stopala bila negovana. I plus što NISU za jednokratnu upotrebu, već se pomenutom dinamikom mogu koristiti čak 2 meseca.

 

Najpreporučljivije je obuti ih odmah nakon tuširanja kad su pore otvorene i kad ulja lakše prodiru u kožu. A danas ih OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po specijalnoj ceni od SAMO 990 rsd i to u 2 atraktivne boje: ljubičastoj i roze.

 

foto: Promo

Ako imate žuljeve ili druge rane po stopalima, Spa Gel čarape vam i tu mogu pomoći. Ulja koja sadrže će ih negovati i ubrzati proces zarastanja, pa ćete se pre rešiti bolova, a i ožiljci će se kraće zadržati i brže ćete povratiti lep izgled svojih nogu.

 

Danas ih OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po specijalnoj ceni od SAMO 990 rsd i to u 2 atraktivne boje: ljubičastoj i roze.

 

makonda-tracker