Andrej Maričić: Gusar s asfalta

Voditelj i glumac Andrej Maričić otkriva da lice neguje kremama sa voćnim kiselinama, a telo redovnim masažama na koje odlazi kod svoje devojke Marije koja je profesionalni maser
2
1 / 3 Foto: Duško Vukosavljević

KOSA I NOKTI:

- Budući da sam posle nekoliko godina military frizure počeo da puštam kosu, polako ulazim u priču o negovanju vlasi. Za oblikovanje koristim Revlon professional wax, a kod frizera idem bukvalno četiri puta mesečno jer moja trenutna frizura zahteva stalne modifikacije dok ne dobijemo željeni rezultat. Što se tiče noktiju, o njima brinem na klasični muški način, isečem ih jednom nedeljno i uvek su mi sređeni. Ne koristim nikakve specijalne kreme, ali su mi ruke uvek uredne.

LICE:

- S obzirom na prirodu poslova kojima se bavim, nega lica mi je od izuzetnog značaja. Redovno posećujem kozmetičara, a uglavnom koristim kreme na bazi voćnih kiselina jer imam malo masniju kožu, a ovi preparati pokazali su se kao pravo rešenje. Što se tiče podočnjaka, koristim specijalnu Lorealovu kremu, pa s tim nemam problema. Pošto uvek imam popularnu bradu od tri dana, nemam potrebu za after shave preparatima i svoju bradu održavam trimerom.

TELO:

- Posle tuširanja koristim mleko za telo i to je sve. Privilegovan sam pa u masažama uživam skoro svakodnevno s obzirom na to da je moja devojka Marija profesionalni maser. Volim voćne mirise, a nakon Survivora, posebno koristim preparate na bazi kokosa jer me njegov miris vraća u divne predele gde smo snimali ovaj šou-program. Postoji nekoliko parfema koje koristim, ali među omiljenima su mi Hugo Boss Ungaro i D&G. Kada negde izlazim, spreman sam za maksimalno deset minuta, toliko mi treba da se istuširam, operem zube, nabacim neki parfem i uletim u auto.

Danilo Mašojević

makonda-tracker