Irina Radović: Drugo lice anđela

Voditeljka Irina Radović otkrila je da joj kosu zdravom i bujnom čini tretman koji u sebi ima pšenicu, kaktus i prirodnu svilu, a najbolji metod za otklanjanje bora joj je mezoterapija
0
1 / 5 Foto: Andreja Damnjanović

KOSA I NOKTI:

- Kada je reč o nezi kose, potpuno poverenje imam u frizere salona Bob kod kojih godinama odlazim i kozmetiku La Bioesthetique. Jednom mesečno rade mi tretman dve faze koji dubinski neguje kosu, a u sebi ima pšenicu, kaktus i prirodnu svilu. Veoma mi je bitno da mi nokti budu uredni, nalakirani i lepo oblikovani. Često i sama gledam drugima u ruke. S vremena na vreme kod kuće stavim med na ruke kojim negujem kožu, ali najviše volim da odem na manikir i prepustim se profesionalcima. Volim pilinge i pakovanja posle kojih je koža meka.

MAKE-UP:

- Jednom mesečno radim biološki tretman lica Holistic beauty kuće RVB u kozmetičkom salonu Kristina na Novom Beogradu. S vremena na vreme radim laserski - radiotalasni lifting lica u istom salonu. Koristim Clinic kreme i one iz linije RVB. Upotrebljavam antirid, a drugarica koja ima salon Studio Žad preporučila mi je mezoterapiju kao vrlo efikasan metod otklanjanja bora i osvežavanja lica. Retko se šminkam. Preko leta koristim samo maskaru i labelo ili sjaj za usne. Preferiram kozmetiku iz linije Mac.

TELO:

- Smatram da nikada nije dosta mackanja kože raznim preparatima. Volim da sebi s vremena na vreme priuštim masažu - najbolje na svetu me je masirao jedan slepi maser, a često se prepustim i kiropraktičaru Voji posle čega prodišem. Leti obožavam da koristim sprejeve za telo sa voćnim mirisnim notama. Godinama koristim Niveina i Colistarova mleka za telo. Parfem koji uvek imam u tašni je Chanell Allure ili Chance.

Danilo Mašojević

makonda-tracker