Vino Toskane za obnovu kože

0
Uz grožđe koje dozreva u vinogradima, na police naših odabranih apoteka i DM parfimerija stigla je obnovljena linija Nature's Beauty Nectar na bazi vina Chianti

Svi koji su probali ranije neki od proizvoda Beauty Nectar, sećaju se njegovog prelepog mirisa i baršunaste kože nakon primene, a favorit mnogih bili su piling kristali za detoksikaciju kože tela. Ova linija je sada tu sa obnovljenom formulom i dizajnom i nekim novim proizvodima na bazi vina. 

Mnoge naučne studije dokazale su vrednost sastojaka iz vina na lepotu kože. Crveno vino bogato je dragocenim antioksidantima, koji su u stanju da se suprotstave štetnom dejstvu slobodnih radikala, glavnih uzročnika starenja kože.

Nature's laboratorije odabrale su posebnu lozu tipičnu za tlo Toskane, i na bazi ovog mirisnog crvenog grožđa, organski gajenog, od kog se pravi čuveno vino Chianti, formulisali liniju Beauty Nectar, namenjenu detoksikaciji i obnovi kože. Nature's preporučuje da se taj nektar lepote koristi kao poseban tretman od 30 dana dva do tri puta godišnje, kada je koža na posebnim iskušenjima, naročito u jesen, nakon sunčanja.  

Svi proizvodi iz linije Beauty Nectar dermatološki su testirani , bez parabena i mineralnih ulja su.

Tri proizvoda namenjena su nezi lica, sa polifenolima iz grožđa.

Beauty Nectar Detoxifying Cleansing Cream za čišćenje lica, sa grožđanom kiselinom s blagim eksfolijantnim dejstvom, i grožđanom vodom koja hidrira. Cena je 1.713 dinara.

Beauty Nectar Renewing Face Cream vraća sjaj i tonus umornoj koži, zahvaljujući antioksidantima, ekstraktima semenki grožđa, sa hidratantnim i hranljivim svostvima. Cena je 3.021 dinara.

Beauty Nectar Renewal Serum, sa visokom koncentracijom sastojaka iz Chianti vina i grožđanog semena, revitalizuje, ubrzava obnovu ćelija i ublažava bore, sa efektom glatke kože. Cena je 2.856 dinara.

Tu su i tri preparata za telo neodoljivog mirisa koji će ostavti svež i neuobičajeno sladak miris grožđa i vina na koži.

Beauty Nectar Detoxifying Wine Scrub, piling sa morskom soli, šećerom  i grožđanom mošti ostaviće na mekoj i baršunastoj koži savršen lak voćni miris i otkloniti mrtve ćelije sa površine. Cena je 2.629 dinara.

Beauty Nectar Renewing Body Mousse s kjantijem i vinom organski gajenog crvenog grožđa, čini kožu neverovatno mekom i glatkom i pomaže njenu regeneraciju.  Cena je 1.963 dinara.

Beauty Nectar Detoxifying Bath and Shower gel nežno čisti kožu i čini svakodnevni ritual higijene posebnim užitkom, uz meku, mirisnu i hidriranu kožu. Cena je 1.395 dinara.

 

makonda-tracker